Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Brunet woli laski

Polecane posty

Gość gość
O mnie się tak rzuca! :(

Gość gość
"on ma realne opcje, napalone laski -> DLA NIEGO NIEATRAKCYJNE I NIE WARTE NAWET FLIRTU, które olewa i wybiera samo ślinienie się -> BO TO SPRAWIA MU WIĘKSZA FRAJDĘ NIŻ NAPALONA NIEATRAKCYJNA LASKA. ccccc Jak tego nie kumasz to współczuję. Tak wygląda życie - nie zawsze każdy uznaje nas za fantastyczną osobę i nie wiem jak wielkie ego trzeba mieć by nie rozumieć, że ktoś woli być sam niż z nami. Każdy ma prawo do swoich decyzji, Ty skreślasz 99% facetów (by marudzić na kafe) i to jest okej, a jak facet skreśla Ciebie i woli być sam to jest obraza wielka.

to nie jedne brunet, a takie brunetne spaczenie, że są pierdołami, mogliby mieć niejedną, ale nie sięgają po to.

Gość gość
Brunet ulatnia się :) Do zobaczenia Fiku :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Chodzi Ci o to zeby znalazl jakas dziewczyne bo wtedy Ty bedziesz mogla odpuscic ? A jesli on za Ciebie tego nie zalatwi ? Przeciez jemu nie musi sie nigdzie spieszyc.

Gość gość
Może to bolesne, że randka z Tobą jest dla faceta gorsza niż patrzenie się na fotografię, ale u diabła jak można mieć pretensje o to do kogoś? Może nad samą sobą się zastanów, co jest z Tobą nie tak, że nie potrafisz go sobą zainteresować. Bo ja mam pewien pomysł - wielka roszczeniowość, pretensje do całego świata, marudzenie na każdym kroku itd. Czytam Twoje pare wpisów i jesteś tak antypatycznym osobnikiem, że nie wiem czy miałabym ochotę z kimś takim przebywać dłużej niż 15minut...

nie o to mi chodzi Zuza, nie rozumiem tego, czemu oni, bo to nei pierwszy taki brunet, kiedyś innego bruneta sprzatnęłam takiej jednaj lasce sprzed nosa i też był taki hmmm niezdecydowany i suma sumarów nie jest z żadną.

Gość gość
"mogliby mieć niejedną, ale nie sięgają po to. " Bo ich zwyczajnie nie chcą. Też mogę kupić podróbę masła jak nie ma prawdziwego, ale wolę poczekać aż będzie prawdziwe, takie które lubię i wtedy kupię. Po co sięgać po coś co byłoby jedynie zamiennikiem z braku laku?

Gość gość
Gosc k znowu przylazla wylewac swoje frustracje i dowala. Fiku moze wolisz pogadac bardziej prywatnie?

Gość gość
kiedyś innego bruneta sprzatnęłam takiej jednaj lasce sprzed nosa x od kiedy mężczyźni to jakieś przedmioty które się komuś zabiera? :/ widać nie był nikim zainteresowany

Gość gość
chyba,ze na prawdziwe maslo nie ma sie szans.wtedy pokochasz margaryne za charakter.... opakowania

Gość gość
Blondi czy nie blondi zasada jest ta sama. Nie mozesz miec pretensji do faceta bo Cie nie chce. Ciebie czy blondi czy kogokolwiek innego. Nie wiesz dlaczego brunet tak robi to sie dowiedz. Zapytaj go. Zaprzyjaznij sie z nim. Ale uwazaj. Mozesz sie dowiedziec czegos czego wcale nie chcialabys wiedziec.

Gość gość
no jak nie mam szans na masło które lubię - cóż, albo pozostaje się starać by jednak mieć szanse, a jak i to nie przyniesie skutku pogodzić się z tym, że mogę miec tylko niesmaczną margarynę. i ja w takim wypadku wybieram brak margaryny, a idąc tokiem myślenia założycielki tematu powinnam się rzucać na margarynę bo "jest"