Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na kafe zawsze tak było?????

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do tych co pamiętają dawne czasy na kafe:) Zawsze tutaj tak było? Czyli wulgaryzmy, wyzwiska ogólnie brak kultury? Pytam z czystej ciekawości, bo trafiłam tutaj stosunkowo nie dawno będąc w ciąży. Czytałam również inne fora, ale tylko tutaj jest taka atmosfera.

Gość gość
No ale pasuje ci taki klimat czy nie,autorko?

Gość gość
Autorko bo tu sami psychiczni siedzą :D

Gość gość
Coś ty taka wrażliwa?Posiedzisz tu jeszcze parę tygodni i przywykniesz:classic_cool:

Gość gość
Hehe od zawsze ja tu tylko zagladam jak chce się posmiac;) o normalna rade nie ma tu co liczyć. Ogólnie mam niezły polew z sflustrowanych i wrednych kwok-tubylcow

Gość gość
SfLustrowanych powiadasz....oświecisz nas co to za nowy przymiotnik?

Gość gość
OOo o właśnie takie wszechwiedzącego doskonale mi chodziło co się glupiej literowki czepiaja. A wiesz droga autorki jak je zadowolić? To czytaj; Och ja totalna debilka bez podstawówki raczylam kalac wasze przepiękne oczy ta patolską literowka. Sprawdziła juz w wielkim słowniku poleconym mi przez inne jakże mądre i wykształcone kafeteriani i juz wiem ze powinna napisać "sfrustrowane" . dla pewnosci napisała to na kartce jeszcze 100 razy. Dziękuje i przepraszam!

Gość gość
Nie tłumacz się głupio,bo to nie żadna literówka(chyba,że nie znasz znaczenia tego słowa) i doskonale o tym wiesz.Chciałaś zabłysnąć nasza gwiazdo, a wyszłaś na tłuka

Gość gość
to ty jeszcze dobramama.pl nie widziałaś chyba? tam to dopiero jest "atmosfera" :D

Gość bryzaaa
Ja wcześniej jakoś na kafe nie wchodziłam jestem tu od kilku miesięcy, ale wchodzę sporadycznie. Przyznaję jak zrobiłam to pierwszy raz to przeżyłam szok, wiele osób tutaj naprawdę nie ma kultury, piszą głupoty jakie im ślina na język przyniesie można się tu spotkać często z brakiem empatii, wywyższaniem, obrażaniem. Wulgaryzmów mnóstwo do tego pełno troli zakładających głupie tematy chyba z nudy.

Gość gość
Było tak zawsze a nawet weselej ;) Jak były czarne niki (a nie niebieskie) i nie wpisywało się wypowiedzi jako gość, tylko każdy musiał wymyślać swój pseudonim, nawet tymczasowy to królowało podszywanie się pod siebie i tropienie bardziej wyróżniających się osób. Teraz zrobiło się jakby mniej wesoło a przez to wulgaryzmy bardziej rzucają się w oczy, choć zawsze były. Ja tu też wchodzę po rozrywkę, jak ktoś mądrze pyta to i mądrze odpowiem ;) ale zwykle z opadającą szczęką czytam ile głupot można wypisywać :D

Gość gość
widzisz możesz popisać bajki być kim chcesz nabluzgać i masz to absolutnie w doopie szkoda mi tylko niektórych dziewczyn tych słabych psychicznie co się naprawdę przejmują wirtualną kafeterią

Gość gość
A mi ich nie szkoda:) jesli któraś jest zbyt słaba psychicznie na kafeterię,to niech tu nie włazi.Zamiast forum może jakieś kółko różańcowe czy coś....

Gość gość
Tu od sflustrowanych. Hehe noo niewiedzialam jak to napisać tak naprawdę to nie wiem co to słowo oznacza. Jestem strasznym nieukiem. Dziękuje ci moja kochana ze mnie rozgryzlas. Jeszcze raz wielkie dzięki;)

Gość gość
Ja właśnie za to lubię kafe :P. Zawsze jakąś sfrustrowaną kwoczkę można wkurzać. Uwielbiam stare prowokacje i projekty. No i kiedyś były boskie podszywy. Eh, kocham Was :D.