Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje modlitwy

Polecane posty

Gość gość

Pisze tu,bo wiem,ze mamy maja wrazliwe serca,wiec moze pomoga Otoz moja kolezanka wczoraj miala przeszczep pluca,nie jest dobrze... Jest mama trzech wspanialych chlopakow ,a sama cudowna dziewczyna Ja jestem osoba slabej wiary,wiec moja modlitwa nic niewarta,dlatego prosze o wsparcie mam wierzacych o goraca modlitwe o zdrowie dla Agi...tylko tyle moge zrobic

Gość gość
Jednak trochę wierzysz. To dobrze.

Gość gość
Twoja wiara widocznie nie jest tak slaba jak piszesz,jezeli wierzysz w moc modlitwy.pomodl sie...

Gość gość
Szczerze ? Nie wiem na czym polega modlitwa ? Prowadze dialog z Bogiem,gdziekolwiek jest ,jesli jest...czy chodzi o konkretna formule modlitwy,w sensie klepanie z pamieci wyuczonych na katechezach ?

Gość gość
Lepiej modlić się do Boga z wiarą i szacunkiem. Nie ważna formułka.

Gość gość
Pewnie masz racje,ale nie w tym problem... Tak Was prosze,kochane,wstawcie sie za nia...ma na imie Aga...

Gość gość
Autorko, zmow za nia Koronke. Koronka zawsze dziala! I Aga niech tez zmowi jesli odzyskala juz swiadomosc po zabiegu.

Gość gość
Pomodlę się za Agę.

Gość gość
Pomodlę się, mam nadzieję, że zamiarem Boga jest, aby nadal była szczęśliwą matką 3 chłopców. Ula

Gość gość
Dzieki,jestescie kochane....

Gość gość
Bóg lubi rozpieprzać ludziom życie i ich gnębić - dlatego twoja kumpelka umrze a dzieci zostaną sierotami - Bóg to uwielbia!

Gość gość
Dlaczego dobrych ludzi Bog tak doswiadcza ????!!!!!

Gość gość
Pomodl sie do Sw Rity ona wielu osoba pomogla ja sama jestem tego przykladem!

Gość gość
masz też moją modlitwę...

Gość gość
Autorko Tu nie ma znaczenia czy jesteś slabej wiary czy zapalonym wierzącym.Szczerej,płynącej prosto z serca i duszy modlitwy Bóg zawsze wysłucha.Powiedz lepiej,że ci się nie chce i wolisz ,żeby zrobili to inni.Żenująca jesteś:O

Gość gość
pomodlę się za nią.odmówię koronkę, gdy mój syn był chory dawało mi to spokój i wyciszenie, syn wyzdrowiał. Nie jestem jakąś dewotką, ale też modliłam się do św, Rity. Badż dobrej myśli, ona ma dla kogo żyć/

Gość gość
A kto to Sw Rita , znam tylko koronkę od Faustyny . Czy to to samo ?

Gość gość
Nie chce,zebys ktos za mnie sie modlil,po prostu ja chyba nie potrafie,xhoc w myslach setki razy prosze,zeby ta dziewczyna wyzdrowiala...juz nie wiem kogo prosze...Boga ? Los ? Dlatego zwrocilam sie o pomoc osob wierzacych o wsparcie,ktorym noteabene,bardzo ,ale to bardzo zazdroszcze wiary...i mam na mysli gleboka wiare,a nie latanie do kosciola,zeby ludzie widzieli...

Gość gość
Sw Rita jest patronką w sprawach beznadziejnych.W internecie jest modlitwa w której prosisz swiętą o wstawiennictwo do Boga.Ja przez kilka lat nie mogłam zajść w ciąże i możecie się śmiać modliłam się prawie codziennie i po kilku miesiącach udało się!