Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza stylymulowana Clo po poronieniu samoistnym.

Polecane posty

Gość gość

Witam chciałam zapytać czy zaszlyscie w ciaze i donosilyscie szcześliwie ta ciaza po Clostilbegyt? Dodajcie proszę otuchy ze wam sie udało:)Czytałam ze po tym leku jest ryzyko poronienia i ja tez poronilam pierwsZa ciaze proszę was o wypowiedzenie sie:)

Gość gość
przewaznie po clo dostaje sie od razu luteine lub duphaston wiec na donoszenie jest duza szansa, wiec nic sie nie martw . Ja jestem w ciazy po clo 35 tydz , zaszlam po 2 cyklu .

Gość gość
No wlasnie ja nie dostałam i moze dlatego wcześniejsza ciaze poronilam a czy ty brałaś duphaston po owulacji?

Gość gość
to moze ja się wypowiem w tym temacie, ja po pierwszym cyklu z clo zaszłam.Kiedy zobaczyłam 2 kreski na tescie zadzwoniłam do swojego gin kazał brać duphaston 2x dziennie, ale nic to nie dało cieszyłam sie tym stanem zaledwie pare dni.Tobie życze jak najlepiej ponoc jest duzo dzieci dzieki clo, mi osobiscie nie pomogl teraz go juz nie biore zaczełam pic inofem

Gość gość
Zaszlam z clo w drugim cyklu, poronilam, odczekalam 3 miesiące, zaszlam znowu z clo o mam super synka! Powodzenia

Gość gość
Dziękuje za odpowiedzi no to teraz mam dylemat i stres ze znowu moze zdazyc sie to samo bo wlasnie jutro ostatnia tabletkę biorę. Wiem ze moze byc inaczej ze moze jesli zajdę w ciaze to będzie zdrowa ciaza jednak strach zostaje....