Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ludziom nie wstyd pokazywać zaniedbane stopy

Polecane posty

Gość gość

Gołe na ulicy. Zrobiło się ciepło, baby zaczęły nosić sandały i inne odkryte buty no i się zaczęło... Jak im nie wstyd pokazywać zaniedbane stopy, jakieś zrogowaciale pięty, haluksy, brud i nie wiadomo co jeszcze. Dziś koło mnie siedziała laska, niby odstawiona a śmierdzialo od niej stopami... Najpierw ogarnijcie swoje giry a potem dopiero zakladajcie coś odkrytego, bo prawie każda kobieta ma oblesne stopy...

Gość gość
Żadna się nie odzywa, bo ma tak samo syfiaste pięciory grzybiczne i pokazuje?

Gość gość
Ja mam haluksy po mamie i co, mam się gotować w gumakach w lato, bo jakaś kretynka mi stopy obczaj? :O To może niepełnosprawni mają z domów nie wychodzić, bo nie spełniają standardów wyglądu jaśnie pani? :O Rozumiem, że można być brudnym i zaniedbanym, ale haluksy to choroba dziedziczna i z tym nic nie zrobię skretyniała idiotko :O

Gość gość
To pokazuj stopy w odkrytym obuwiu typu baleriny albo cos co zakrywa te nieszczesne haluksy, obserwuje na ulicy wysyp odstrojonych panienek, ale stopy syfiaste i smierdzace, brudne paznokcie i pięty jak z kopalni i jeszcze obuwie z bazaru pokazujace stopy jak platfusy.

Gość gość
zrogowaciała i pożółkła pięta u kobiet wygląda dosyć obrzydliwie i zniechęcająco

Gość gość
zrogowaciała i pożółkła pięta wygląda obrzydliwie i zniechęcająco u każdego niezależnie od płci :o

Gość gość
a kim ty jesteś, że rozkazujesz jak mają inni się ubierać? ludzie nie będą się przegrzewać w butach tylko po to by tobie sprawić przyjemność. ludzie maja w doopie twoje zdanie, chodzą tak jak im się podoba i w czym dobrze się czują

Gość gość
Bo czuc od was tymi oblesnymi stopami. Jak sie ktos skarzy na spocona pache w tramwaju to jest dobrze, a jak sie wam wypomni, ze od stop zajezdza na kilometr to juz zle? Większość ludzi stop nie myje, bo uwazaja, ze w kąpieli to im się myja same!!!

Gość gość
Ja mam ladne stopki i nie wstydze sie ich pokazywac.Do tego nie smierdza :)

Gość gość
gość dziś Bo czuc od was tymi oblesnymi stopami. Jak sie ktos skarzy na spocona pache w tramwaju to jest dobrze, a jak sie wam wypomni, ze od stop zajezdza na kilometr to juz zle? Większość ludzi stop nie myje, bo uwazaja, ze w kąpieli to im się myja same!!! x x DOKŁADNIE ,SAME SIĘ MYJĄ ,SŁYSZAŁAM TO MILION RAZY,JESTEM KOSMETYCZKĄ

Gość gość
DO gość dziś jak sie nie wstydzisz pokazywac to pokaż mi, chętnie luknę i ocenie :)

Gość gość
ja dbam o stopy, myje je, pielegnuje, uzywam roznych kremow, ale i tak wstydze sie ich, ale mimo tego i tak chodze w sandalach

Gość gość
Moje stopy nigdy nie śmierdzą, noszę zawsze dobrej jakości obuwie. Dbam o stopy codziennie, więc nie mam czego się wstydzić. Ale nie obchodzi mnie jakie inni mają stopy, co noszą i jaki zapach wydzielają, to ich problem:-P

Gość gość
normalne, że w upał chodzi się w sandałach lub klapkach

Gość poruszenie_W_bokserkach
A kto pamięta żółtą piętę Błażeja? :D

Gość gość
Stopy to miejsce intymne, nie rozumiem ludzi, którzy je pokazują.

Gość gość
Stopy so oblesne

Gość gość
A baleriny właśnie przyczyniają się do powstawania haluksów.

Gość gość
Haluksy to nie zaniedbanie a choroba.