Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłybyście być z takim chłopakiem? Szczerze

Polecane posty

Gość gość

- pracuje jako inżynier, ale zarabia tylko 2,5 tys - ma tylko 175cm (ja mam 170) - ma 26 lat i nie ma jeszcze uprawnien budowlanych, - nie pije wódki, tylko czasami piwo - uprawia sport przez weekend, przez co nie ma dużo czasu na imprezowanie - fajnie się z nim rozmawia, jest spokojny, ale czasami wkurza mnie jak za mnie decyduje, gdy nie mam pewnosci, co zrobic - czasami chcialabym z nim rozmawiac całą noc, ale denerwuje mnie, gdy woli pomilczec, gdy ja chce z nim rozmawiac np jak wraca póżniej z pracy

Gość gość
Ja się zastanawiam czy ktoś by chciał być z dziewczyna co ma takie problemy :o

Gość gość
Szczerze to bardziej zależy mi na zdaniu kobiet. Niestety patrzę na finanse, niestety od tego zależy styl naszego życia i zabezpieczenie na przyszlosc

Gość gość
- nie pije wódki, tylko czasami piwo - uprawia sport przez weekend, przez co nie ma dużo czasu na imprezowanie To źle? O.o

Gość gość
To z Toba cos nie teges :o

Gość gość
A ty od siebie nic nie wymagasz? Zarób 3tys. i przestań smęcić.

Gość gość
Prawdziwa szmata i materialistka jesteś serio. Co ty szukasz faceta bankomatu a ty tylko szpary będziesz popuszczać? Z tego co piszesz to spoko gość. Oby znalazł lepszą niż ty .

Gość gość
W tym kraju ludzie z 40 letnim stażem pracy nie zarabiają 2500, a taka dzi/vva ma faceta który ma dopiero 26 lat i nieźle zarabia jak na swoje lata, ale jeszcze jej źle. Daj mu spokój szmato, niech on sobie poszuka kogoś na poziomie. A ty weź sie za jakiegoś byznesmena co zarabia 10 tys, tylko pytanie czy taki bedzie cie chciał lafiryndo? Taki ma takich dajek na peczki.