Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica to szacunek do swojego ciała!

Polecane posty

Gość gość

Coś pieknego

Gość gość
Nie dziewica nie szanuje sie bo uprawiaja seks nieprokreacyjny :) i nie czekala z tym do slubu

Gość gość
przestań pierdolić...

Gość gość
nie chce miec dzieci, nie chce byc mezatka :) jestem ze swoim chlopakiem juz 5 lat, sex uprawiamy od 4 i on jest moim pierwszym :)

Gość gość
to zle robisz bog skaze cie za ta pokuse w postaci zaspokojenia seksualnego

Gość gość
szacunek jest wtedy gdy szanujesz siebie i innych, czyli ze nikogo nie obrazasz, nie wykorzystujesz, nie puszczasz sie z kim popadnie osoba ktora miala swoj pierwszy raz z osoba ktora kochala (no ale jej nie wyszlo) dalej sie szanuje, gdyz nie robila tego z kims kogo ledwo znala, robila to z osoba ktora bardzo kochala, ufala jej i ktora ja szanowala

Gość gość
jakos w kosciele inaczej mowia o szacunku :) szacunek w seksie jest tylko wtedy kiedy oddasz sie po slubie w celu splodzenia potomstwu :)

Gość gość
Tak sobie tlumacz zwiazkiem nabijajac statystyki do 10 partnerow seksualnych? obudz sie kobieto bo twoj facet jest z toba dla seksu a nie z milosci

Gość gość
ty mozesz sobie myslec i mowic co chcesz ale ja wiem ze jest ze mna z milosci :) a przy okazji to oboje jestesmy ateistami :)

Gość gośćonaM
ja żałuje, ze oddalam się po ślubie, mój były już maz był beznadziejny, na początku myślałam ze tak jest bo to nasze pierwsze razy, potem myślałam, że to tak właśnie wygląda sex, po roku straciłam całkowicie ochotę, miałam zero przyjemności, potem on w następnym roku mnie zdradził, ja od razu go z domu wyrzuciłam, po kilku miesiącach od rozwodu znalazłam nowego faceta, po 2 latach zaczął proponować stosunek, ja byłam zniesmaczona, bo myślałam, że będzie tak jak z byłym mężem, ale się zgodziłam i BARDZO SIĘ Z TEGO CIESZE, dopiero z nim przekonałam się co to jest PRAWDZIWY, PRZYJEMNY, WSPANIAŁY SEX, coś cudownego, moje libidu od razu wzrosło do maximum, jest wspaniały w tym po kolejnych 2 latach wyszłam za niego i jest wspaniale, jesteśmy kilka lat ze sobą a namiętność nie wygasa a wzrasta, on mi daje rozkosz a ja jemu, ale oczywiście nie łączy nas sam świetny sex ;) bardzo się kochamy i mamy takie same poglądy, zainteresowania, wspólne tematy :)

Gość gość
to ze tak trafilas nie znaczy, ze kazdy seks po slubie jest cudowny i umacnia zwiazek