Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny pomocy upławy

Polecane posty

Gość gość

od dłuższego czasu mam zielono żółte upławy nigdy wcześniej nie miałam żadnych infekcji, jestem pewna że zaraziłam sie od deski sedesowej gdy łazienke dzieliłam z kilkoma dziewczynami :o podmywam się lactacydem ale jest chwilowa poprawa a potem znowu upławy mają okropny kolor :o możecie mi coś polecić? jeśli będe musiała to pójde do ginekologa ale wolałabym spróbować wyleczyć to sama

Gość gość
Wypróbuj iladian, łagodzi i wspomaga walkę z bakteriami i drożdżakami. Do tego może być jakiś żel do smarowania i jedz dużo jogurtów oraz pij soki z żurawiny lub suche dosypuj np. do owsianki. Wbrew temu co może się wydawać dieta także ma wpływ na zdrowie intymne.

Gość gość
spróbuj tego iladianu, będziesz zadowolona

Gość gość
idź do lekarza nie lecz się na własna rękę ,możesz jedynie wspomóc mikroflorę provagirm-infekcja będzie trwała krócej .

Gość gość
ja trochę pomogłam sobie invagiem - szybciej mi przeszło , ale do lekarza poszłam - nie ma co leczyć się samemu .

Gość gość
mnie zaproponowano w końcu użycie provagu- bo już naprawdę nic nie skutkowało( zawiera metabolity kwasu mlekowego, ale jest niezmiernie łagodny )i chyba nareszcie trafiłam .

Gość gość
mówicie o invagu - mnie zawsze zapisuje go lekarz jak dostaje antybiotyk ,żeby uniknąć grzybicy pochwy .