Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tonikamia

Zdarzył nam się seks podczas karmienia piersią

Polecane posty

Gość Tonikamia

Wczoraj mieliśmy taki przypadek. Mamy półrocznego synka i dziecko najpierw spało w łóżeczku jak my z mężem się pieściliśmy ale potem zaczęło płakać. Z trudem musieliśmy przerwać seks bo było nam naprawdę super przyjemnie ale nakarmić przecież trzeba i już. Mąż jednak był tak podniecony że zaczął kontynuować nawet gdy ja już karmiłam. Dla mnie było to trochę dziwne uczucie. Niby dziecko jest jeszcze malutkie i jest rzeczą oczywistą że później nic nie będzie pamiętać ale sama świadomość, że oto uprawiam seks przy własnym synku była jakaś dziwna dla mnie. Nietypowa. Jakbym się wstydziła. Czy wam też tak się zdarzyło?

Gość gość
obrzydliwe, twój mąż jest obleśny, posuwać żonę karmiącą w tym momencie dziecko :O

Gość Tonikamia
Nie jest obleśny! Jest cudowny! Pisałam tylko o własnym odczuciu

Gość gość
Fuj patologia!

Gość gośćwkość
Zostaniecie spaleni na stosie przez watykan, a dziecko utopione w jeziorze! Aleś Ty głupia! Czym się przejmujesz? Chciało się wam i tyle. Mieszkając w bloku też nie będziesz się kotłować ze starym, bo za ścianą mieszka sąsiad? Kiedyś ludzie mieszkali całą rodziną 3 pokoleniową w jednej izbie i dzieciaków było mnogo. Myślisz, że skąd się one brały?

Gość gość
Odezwała się Święta "Elyta" Kafeterii. Można się było zresztą tego spodziewać. Nie przejmuj się autorko.

Gość gość
My mamy czteromiesieczne dziecko i czesto to robimy... Przy dziecku...

Gość gość
No to spróbujcie "łańcuch pokarmowy": Tata karmi mamę swoja śmietaną, a mama dzidzie mlekiem. Takiej fotki jeszcze nie widziałem, ale to jest temat!

Gość gość zbokol
ale zbok ze mnie wymyśliłem z tytułu, że maż ssał Twoje mleko podczas seksu hhahahahaha mam nierówno pod sufitem LOL ale w sumie nic co akceptują oboje partnerzy (i nic co nie krzywdzi kogokolwiek z nich) nie powinno być uznawane za zboczenie Pozdrawiam ;)

Gość gość
Wydaje mi sie to zboczone bo albo karmisz albo fikasz! Z dzieckiem przy piersi cie posuwal i co mialas orgazm ty zboku?jak sie w kosciele ci chcesz to tez to robisz?

Gość gość
Nic dziwnego jestes malolata z patolog rodziny!