Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny ile placilyscie za usg polowkowe

Polecane posty

Gość gość

chodzac prywatnie do lekarza?

Gość gość
200zl. Ja chodzę na NFZ, ale akurat to jedno usg robię prywatnie.

Gość gość
130 zl ale za wszystkie wizyty tyle placilam polowkowe tak samo

Gość gość
Ja tyle ile co miesiąc przy każdej wizycie 120zł. Czy to usg genetyczne, połówkowe czy 3 trym miałam w tej samej cenie co normalna wizyta.

Gość gość
200zl ze zdjeciem i filmem z zapisem calego badania.

Gość gość
Pytam bo ja chodzę prywatnie. Miałam dotąd dwa usg.Jedno w 7 tyg. drugie w 13. Płaciłam zawsze 150 zł Teraz czeka mnie połówkowe i babka powiedziała że za połówkowe będę musiała zapłacić 270zł bo wtedy lekarz mierzy te wszystkie parametry itd. No i się trochę wkurzyłam. Babka mi powiedziała, że tu usg które miałam do tej pory to były usg ,,tylko" ginekologiczne" które pozwalały stwierdzić czy jest ciąża, bije serce itd a usg połówkowe to jest typowe usg ciąży ze wszystkimi pomiarami i muszę zabulić 270 :/ Ehhh...zycie...

Gość gość
Niestety. Tak te badania kosztuja. Poszukaj u innego kekarza. Moze bedzie taniej.

Gość gość
U mnie już od usg tego, gdzie mierzy się przezierność cena jest 200zł. Tylko do 9 tygodnia kosztuje 100zł. 270zł to dość dużo, ale i te 150zł to dużo jak na zwykłe usg, więc proporcjonalnie jest ok. Jeśli nie zależy Ci na usg akurat tam to poszukaj gdzieś taniej.

Gość gość
Ja pierdziele gdzie wy takie ceny macie. Ja 20km od wroclawia prywatny gabinet u dobreho gin ktory ma idealna opinie jest ordynayorem w prywatnej klinice. Kazda wizyta 70zl zawzze usg i badanie na fotelu. Za usg polowkowe czy nie tyle samo kosztuje. Ale inni biora po 300

Gość gość
W sumie chciałabym je robić tam gdzie do tej pory skoro już chodzę do tego lekarza...No trudno będę musiała zapłacić. ;/ Tylko zdziwiłam się że aż tak dużo dlatego pytałam ile wy płaciłyście ;/

Gość gość
150zł ze zdjęciami 3D

Gość gość
200zl w Warszawie. Mi nie udało się znaleźć taniej samego usg. Być może przy prowadzeniu ciąży można znaleźć gdzieś taniej.

Gość gość
250zł , Gliwice

Gość gość
Ani grosza. Chodziłam na nfz. Polowkowe trwało 40 minut i bylo robione bardzo dokładnie, przez doswiadczona lekarze, która pracuje w szpitalu, w którym rodzilam.