Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie przepuscilam grubej lochy w kolejce

Polecane posty

Gość gość

Niby w ciąży byla a ja do niej a skąd mam wiedzieć udowodnij ze to bachor w bebechu a nie tluszcz. Rozplakala sie suka i s*******ila uwielbiam gnoic lochy w ciazy

Gość gość
A żebyś z pragnienia o metr od studni suko zdychała

Gość gość
Ja ostatnio przepuscilam i kobieta sie zdenerwowala bo nie byla w ciazy, troche glupio mi sie zrobilo.... Jak ja bylam w ciazy nikt mnie nie przepuszczal mimo iz bylam bardzo szczupla i mialam ogromniasty brzuch....Ogolnie wszedzie jest tak ze kazdy ma w d... kobiety w ciazy i z dziecmi, dlatego ja zawsze przepuszczam bo uwazam to za oczywiste ze takiej osobie jest dosc ciezko. Twoje chamstwo bylo nie na miejscu.

Gość gość
Noxelia idź trollować gdzie indziej :o Oceniłaś ją na grubą, bo sama ociekasz tłuszczem i żal ci tyłek ściska, że baby w zaawansowanej ciąży są od ciebie szczuplejsze :P Rusz zadek Marciniakowa kretynko z Poznania to zlecisz na wadze ty rozlazła hipopotamico z girami w "X" :o

Gość gość
dziwne ze Cie nie staranowała,bo ja tak bym zrobiła

Gość gość
Ja bylam dzis w sklepie. Tzn na badaniach w laboratorium i jak wyszlam a bylam na czczo zrobilo mi sir dlabo weszlam do sklepu bo picie i bulke. Ide do kolejki a tam sznur ludzi z wozkami napakowanymi po brzegi a ja tylko dwie rzeczt. Jestem w 7 mies i brzuch jest widoczny a ja jestem szczupla wiec z dsleka widac ze w ciazy. Dwoch mezczyzn mnie przrpuscilo i zostala jedna stara wredna vabka przede mna caly wozek widziala ze mam tylko wode i zaputalam czy mogla bym przrd nia kupic bo widzac ze inni mnie przepuscili tylko zerkala na vrzuch i udawaala ze nie widzi no ok wiec sputalam a ta nie bo jej sie spieszy. Dopoero kasjerka jej zwrocila uwage ze to kasa pierwszenstwa i skasowala mi ta wode. Wredne starr babochy spieszy im sie chyba ogladac na osiedlu i obgadywanie innych

Gość gość
Jak to się mówi, żeby człowieka zrozumieć trzeba pochodzić w jego butach, te co ich wkurzają ciężarne w kolejce, będą kiedyś chore i stare i tez ich nikt nie wposci.

Gość gość
Może rzeczywiście się śpieszyła.

Gość gość
Skąd wiesz że za 30 lat o ile dożyjesz tego wieku suko przebrzydła akurat dziecko tej kobiety nie będzie lekarzem i nie pomoże ci w sytuacji ratujacej życie albo księdzem i nie udzieli ci ostatniego namaszczenia... z czego ci z całego serca życzę

Gość wifigdańsk
a jak miala udowodnic ze jest w ciazy? miala ci dac sie zbadac ginekologicznie?

Gość gość
Udowodnić można bardzo łatwo pokazując kartę ciąży, ale nikt takiego obowiązku nie ma. To jest kwestia dobrego wychowania i kultury osobistej. Wówczas nikt udowadniania nie wymaga.

Gość gość
nie karmcie trolla!

Gość gość
A ja ostatnio będą w WC w galerii wpuściłam kobietę w ciąży pierwszą do toalety. i jak siedzę u lekarza a przychodzi Pani z małym dzieckiem to też wchodzi przede mną i jestem z tego dumna a mam tylko 21 lat :)

Gość gość
a ja mam w d***e nikt im nie kazal nog rozkladac

Gość gość
ja tez przepuszczam,kobiety w ciazy z dziecmi i miłe starsze osoby:)

Gość gość
niech stoja co to kogo obchod******olejce kazdy musi czekac

Gość gość
jestem w 31 tygodniu ciąży i nikt mnie nie przepuszcza, ale też ja się tego nie domagam, za to mnie ostatnio poproszono o przepuszczenie i zgodziłam się - to kwestia empatii po prostu

Gość gość
Kiedyś w podobny sposób także bardzo brzydki ,została tak potraktowana w kolejce dziewczyna która w tym czasie była po poważnej kuracji lekami w wyniku czego stała się bardzo gruba , ze szczupłej dziewczyny stała się osobą trzy razy szerszą. Ta młoda dziewczyna już nie żyje, choroba ją pokonała , zostawiła dwie małe córeczki. Autorko, kto cię rodził , że jesteś taka wyzywająca od "grubej lochy" ?

Gość gość
Autorka jak Afrodyta - powstała z morskiej piany :D

Gość gość
zaczyna sie pieprzenie kazdego grubasa ,to przez leki ' brednie zra jak swinie i sie nie ruszaja to maja wielkie d**y

Gość gość
No ale skąd autorka miała wiedzieć,ze tamta jest faktycznie w ciąży?Przecież u grubasów nie widać ciąży tak jak u szczupłych.Kiedyś stara baba o kulach ,w kolejce do banku,spytała czy ją przepuszczę.Przepuściłam bo te parę minut mi różnicy nie zrobi a ją przeciez giry bolą(tak naiwna myślalam) jak tylko ustąpiłam jej miejsca to ta od razu kule pod pachy i pędem do okienka,a potem żwawo wyszla z banku jakby nigdy nic.W doopie mam,nie przepuszczam już nikogo a zwłaszcza grubasow,bo spasieni są na własne życzenie

Gość wifigdańsk
Udowodnić można bardzo łatwo pokazując kartę ciąży" no tak ale kobita jak idzie do sklepu to nie nosi ze sobą calej dokumentacji,ja nie nosilam przy sobie karty ciaży,tylko jak szłam do lekarza albo na badania. zresztą to i tak provo, autorka musiala sobie trochę krwi upuścić.

Gość gość
Kartę ciąży należy mieć zawsze przy sobie. W razie zasłabnięcia czy jakiejś awaryjnej sytuacji lekarz wie, że jesteśmy w ciąży, na jakim etapie, jakie leki przyjmujemy, jakie mamy dolegliwości itp. itd.

Gość gość
a ja byłam w ciaży i nidgy nie potrzebowałam przepuszczenia w kolejce, zupełnie nie wiem o co z tym chodzi. a dodam, ze miałam twardniejacy brzuch i od 6 -ca byłam stale na no-spie. naprawdę nie da sie wytrzymać 10 minut stania ?

Gość gość
Czasami sie nie da, ja zemdlalam w 8m stojac w kolejce...od tej pory az do rozwiazania unikalam sklepow, maz staral sie ogarnac zakupy.I tez nigdy nie bylam przepuszczana ani sie tego niedomagalam.Kazda ciaza jest inna i rozumiem ze ciezarne czy osoby starsze powinny byc przepuszczane(zawsze przepuszczalam od czasow nastoletnich i nadal przepuszczam)uprzejmosc nic nie kosztuje.

Gość gość
Rozplakala sie suka i s*******ila uwielbiam gnoic lochy w ciazy x buahahahahaha masz fantazje dziecko :)

Gość gość
Czasem wydaje mi się, że te szczupłe panie są takie cięte na te grube, bo są zwyczajnie wściekłe z głodu :P . Nie mogą pojąć, że nie dla każdego jego ciało jest bogiem. Chyba lepiej być trochę grubszym, a najedzonym i życzliwym dla ludzi. :)