Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja córka chce by ją wozić na studia autem.

Polecane posty

Gość gość

moja córka ma 20 lat i od jakiegoś czasu mąż ją wozi z gniezna do poznania na studia w niedziela, a w piątki po nią jedzie, bo mówi, że ma ciężką walizkę i chce żeby ją wozić, jedyna córeczka to tata ulega jej fochom, ale czy wy też tak rozpieszczacie swoje dzieci? bo dla mnie jako dla matki to dziwne.

Gość gość
a nie ma prawka?? sama powinna jezdzic, kupcie jej samochód i niech sie sama woi ksiezniczka, jakos tysiace studentów daja sobie rade

Gość gość
A ładne koleżanki ma córeczka?

Gość gość
a czy wiesz, ze na studiach kolezanki pieszcza sie w toalecie?

Gość gość
powiedziała, że boi się jeździć do poznania bo tam jest większy ******iż w gnieźnie. Mąż ją tak wychowuje, że księżniczka z niej rośnie. Czeka aż wszystko się po prostu stanie.

Gość gość
Pewnie tatuś jednak dla koleżanek ją tak wozi

Gość gość
Ciekawe jak znajdzie sobie chłopaka, a ten nie będzie jej chciał podwieźć, to będzie dzwoniła po tatusia?

Gość gość
Wiedziałam, że to dziwne ale steruje ojcem. Chłopaka jeszcze nigdy nie miała... bo jest rozkapryszona.

Gość gość
To jest dziwne. Az bardzo dziwne.

gość dziś Pewnie tatuś jednak dla koleżanek ją tak wozi xx Taka opcja zawsze istnieje:D

Gość gość
Dziś już rodzice nie kupują dziecku samochodu? W latach 90 kupowali! -Coraz gorzej w tym biednym kraju!

Gość gość
Rozumiem, że może ją zawieźć kilka razy w roku, na początku i końcu jak bierze dużo rzeczy, ale w ciągu roku, to nie musi aż takie walizki mieć, żeby jej nie przewiozła 100 metrów z pociągu na tramwaj i do mieszkania.

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4