Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet zniszczył mi życie

Polecane posty

Gość gość

Dzięki temu, że mnie tak "kochał" wyleciałam ze studiów bo kiedy była sesja on robił awantury i nie pozwalał się uczyć. Tak mnie "kochał" że zniszczył mi samoocene do takiego stopnia, że z domu nie wychodzę w ogóle , jedynie w długich spodniach i cała zakryta, bo znalazł mi tyle kompleksów, wad w figurze, że głowa mała. Zniszczył mnie totalnie, nienawidze go szczerze. Robiłam co mogłam , dbałam o tego idiotę, dawałam kasę czasami, wspierałam. A w zamian " mogłabyś ubrać się w sukienkę, wyglądasz niekobieco" " mogłabyś schudnąć" (szczyt szczytów sam ma problemy z wagą) Nic mi w życiu nie zostało, chce się powiesić....

Gość gość
Przecież można powtarzać rok i wrócić na studia, a tego idiotę olej, bo wykształcona kobieta nie musi wyglądać jak Barbie z burdelu.

Gość gość
gośćwkość dziś A Ty byłaś ślepa i nie miałaś rozumu, by powiedzieć basta! Całkowita racja. Czasami nie miałam serca go wywalić kiedy mnie przepraszał a wiele kilometrów przejechał żeby przeprosić. No ale przyjeżdżał np. o drugiej w nocy a ja rano miałam koło czy egzamin o którym doskonale wiedział... Zerwał ze mną godzinę przed egzaminem i to smsem że to ja winna jestem wszystkiemu...

Gość gość
nie mozesz mu dac tyle sily musisz sie pozbierac i kochac siebie 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość Pijak 22lata
Bo widać jesteś k******.

Gość gość
Wyświadczył Ci przysługę, skoro sama nie umiałaś pozbyć się frajera...