Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz sie ze mnie smieje ze sie tylko nadaje do garow prania itp

Polecane posty

Gość gość

Poprostu mnie poniza ze kobiety tylko do tego sie nadaja. A on facet potrafi tyle durzo i ma osiagniecia ze tyle zrobił dla społeczenstwa. Ciagle mi wymienia ile przez wieki faceci zrobili na swiecie a głupie baby nic nie zrobił ze sa nic warte. Boli mnie to ciagle placze po nocach zaczynam wierzyc ze jestem gorszym batunkiem płuciowym.Dodam ze mamy 2 dzieci do ktorych sie nie dotyka nawet woli piwko wypic. Sa małe i wszystko na mojej głowie nie daje juz rody niedługo nerwicy dostane.

Gość gość
takie prawde🖐️

Gość gość
I maz ma racje. Bo do czego baba moze sie nadawac. Dla mnie tylko do *******a

Gość gość
hahaha hahahah ja tes sie posmieje bo to pradwda zapomnial dodac ze jeszcze tylko do rodzenia dzieci

czesc rozumie cie bo mam podobnie.Moj moze nie mowi ze kobiety to gorszy gatunek ale mi nie pomaga przy dziecku ,poprostu w żadnych obowiazkach domowych.Nawet nie uslysze dziekuje tak jak by mu sie nalezalo usługiwanie.

Gość gość
Ludzie poniżają drugich,kiedy mają niskie poczucie własnej warości.Musisz coś z tym zrobić,bo inaczej tak już pozostanie.Pokaż mu,że jak chce się dowartościować Twoim kosztem to nie tędy droga.

Gość gość
ale on nie ma kompleksow on naprawde ma durzo osiagniec zwłaszcza takich meskich wszystkodobrze robi ludzie go podziwiaja ja terz kiedys. ale on ma mnie za nic. zreszta on ma racje ja jestem nikim tylko dzieci rodze i dommem sie zajmuje nawetb wykrztałcenia nie mam. ale on taka zone chciał co siedzi w domu.

A zastanawialas sie czy isc do pracy?Ja chyba pojde jak moja córka podrosnie i wtedy moze i moj zacznie inaczej do mnie sie odnosic.

Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
ja j***e, nawet jednego zdania bez bledow nie potrafisz napisac, nie dziwie sie, ze maz ma cie za idiotke...

ok robi błędy i pewnie wiedzial o nich od poczatku i taka ja zaakceptowal wiec jakim prawem ja teraz tak traktuje?jedne kobiety nadaja sie do biznesu inne do bycia kurami domowymi a kto powiedzial ze ta druga to gorsza?a moze ta pierwsza ma nasrane w srodku salonu i trzeba ja chwalic?

Gość gość
wiem ze robie błedy znam ortografie. ale w tej chwili wszystko m jedno. moim jedynym przyjacielem jest ksiadz ktury mni pomaga podnosi na duchu czasem chodze do niego na plebanie zrobic obiad pranie czy posprzatam jak gospodyni jego cos wypadnie i nie moze.

Gość gość
lubie mu pomagac bo ksiadz mnie chwali za to. staram sie za to dawac na koscioł tak zeby maz nie wiedział .

Gość gość
daje bo kasy nam nie brakuje maz mysli ze na jedzenie tyle wydaje bo wiadomo on byle czego nie zje.

Powiedz mi czy czujesz ze mąz cie kocha?bo moze gada sobie bo lubi ale czy okazuje ci uczucie?ile jestescie razem?

Gość gość
5 lat jestesmy on mi gowno okazuje slurzaca i tyle jestem on twierdzi ze nma potrzeby np jak zwruciłam mu uwge ze pije piwo to powiedział ze jest fazcetem i ma swoje potrzeby a ja mu na to ja tez mam o on odpowiedział a jakie kobieta moze miec potrzeby zabolalo mo to. albo jak jestem zmeczona nie mam ochoty na seks to tez gada ze ma swoje potrzeby a ja musze ulec.

Gość gość
raz powiedziałam ze jak twierdzi ze facet ma potrzeby łuzkowe a powiedział mi ze ja nie mam zadnych potrzeb to mu powiedziałam ze mu d**y nie dam bo ja nie mam takiej potrzeby to walna mnie w ucho i kazał sie nie stawiac

mi ktos wczoraj w poscie napisal ze jak facet nie kocha to i nie szanuje a jak nie szanuje to i nie pomaga tez mnie to zabolalo.Moj maz mowi mi ze mnie kocha ,przytuli itd ale co z tego jak wszystko wskazuje ze chyba mnie nie kocha

Gość gość
ja mam jeszcze gorzej mea moje zdrowie nie obchodzi mam chory kregosłup a musze biec na rozkaz. a jak wysiadzie mi to co on zrobi do domu starcow odda bo obloznie chora sie zajmowc nie bedzie

nie wiem jak Ty ale wydaje mi sie ze moj maz byl dla mnie lepszy jak byłam szczuplejsza a teraz mi zostalo po ciazy z 10kg nadwagi ,tez mam problemy z kregoslupem i dlatego czuje sie przemeczona

Gość gość
dziewczyny faceta trzeba sobie wychować najprostsze jest zmieszanie z błotem i pokazanie drzwi żaden się nie ośmieli uciec a jak to zrobi to wróci na kolanach

Gość gość
Do tofinka30 Wczoraj cie pocieszalismy dzis maz kocha?

Gość gość
Bo tak jest im bardziej dbasz i potakujesz mezowi tym bardziej cie jak szmate medzie traktował. A TAKIE DZIWKI ZADBANE ŁADNE LECACE NA KASE BEDZIE UBUSTWIAŁ I NA REKACH NOSIŁ

Gość gość
jak ma was facet szanować jak same się nie szanujecie? to wasza wina jest jak facet was nie szanuje to się go zostawia a nie liże mu się dupę

kochana co nam pozostalo chyba tylko ponazekac,pogadac ,pozwierzać sie ?moglysmy trafic na lepszego lub na jeszcze gorszego. Nie ma co sie oszukiwac mozemy zostawic swojego meza ale jak dotąd nie trafil nam sie zaden to tym bardziej zaden inny z dziecmi nas nie bedzie chcial.Wiec nie wiem moze róbmy swoje i sprobujmy same jakos umilac sobie czas i przestac sie zadreczac

do gosc ..dzis juz jestem inaczej nastawiona . Po moich przemysleniach doszlam do wniosku ze nie bede od niego nic wymagac to i nie bede sie denerwowac. Nie chce pomocy wymuszonej.Nie bede mu gderac to i atmosfera bedzie lepsza..a jesli chodzi o kochanie on codziennie mi mowi ze mnie kocha tylko tak jak napisalam co z tego jak mi nie pomaga

Gość gość
wbij sobie tofik do swojego łba że facet ci nie powinien POMAGAĆ bo sprzątanie w domu i zajmowanie się dzieckiem to jego OBOWIĄZEK głupia jesteś jak większość kobiet dlatego tak masz chcesz się zaharowywać to to rób i nie jęcz na forum

Gość gość
Bez urazy tofinka30 facetow wychowy kobiety to jest efekt