Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem załamana bez pracy przyjaciół mam dosc

Polecane posty

Gość gość

Miałam kolezanke ale juz mnie nie chce znac,przez nieprawdziwe plotki:(umowe mialam smieciówke,teraz osoby które umialy sie lizac dostały normalne umowy,ja kopa w d**e,mam dosc,na rodzine nie mam co liczyc,jestem sama,,żałuje ze zyje

Gość gość
spokojnie kotku, podczas pocierania ci.pki palcem zapomnisz o złych chwilach, życzę Ci orgazmu kotku:)

Gość gość
a ja mam psa za wszystkich przyjaciół,pracę mam taką że handluje sobie na czarno ciuchami w necie,chce mi sie żyć bo nie muszę zapierd... na jakiegoś menagerka w machinie,pracuje kiedy chce i ile chce /potrzebuje. Teraz spaliłam blanta i idę na spacer. Wolny czas spędzam z przyjaciółmi,czyt : psim ogonem i mordą. Nie żałuję ,dobrze mi się żyje. Szczeście to stan ducha a nie mąż dziecko praca czy przyjaciel

Gość gość
Hej, faceci tez nie mają lekko , ciężko na pewno jest gdy czujemy się samotni.Tylko nie myśl o sobie że jesteś bezwartościowe bo nie masz pracy czy przyjaciół, bo to Badura. Na pewno ktoś tam na ciebie czeka:)

Gość gość
nie mam pracy,nie mam nikogo

Gość gość
Teraz tak, ale zawsze możesz poznać przyjaciół i znaleźć prace. Oczywiście nic samo się nie znajdzie.

Gość gość
Nie jestes sama. Tylko mi bardziej zalezy na Pracy .