Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak ochoty na sex z mężem i obojętność

Polecane posty

Gość gość

Od momentu gdy rodzice mojego męża bardzo mi ublizyli a on na to nie zareagował i odkąd wiem ze mimo obietnic pisze ukradkiem ze swoja byłą gdzie nawet opowiada co sie u nas dzieje, ja nie mam ochoty się z nim kochać, jest mi coraz bardziej obojętny :(

Gość gość
nic dziwnego. Tak bywa. Myślę że daj sobie spokój z tym związkiem. Mówi ci to facet z dłógolenim stażem

Gość gość
Rzuć go bo to fiut nastroszony. Gdyby cie kochal nie pisalby do bylej i klepal o waszych problemach. Mąż problemy rozwiazuje z żoną a nie z jakąś ladacznicą. Postaw ultimatum a jak nie podziala to pora się rozstac

Gość gość
Do gość [ 15:48] czy ty jako facet pisal bys ukradkiem ze swoja byłą dziewczyna mając żonę i czy pozwolil bys zeby twoi rodzice obrazali twoja żonę?

Gość gość
Tydzień temu w niedziele chcialam jechac do rodziców na noc z synkiem no i pytam czy jedzie ze mną (on ma teraz noge w gipsie) to powiedział ze mu się nie chce ale ja zebym jechala, ze mi nie broni a później napisał do swojej bylej ze go zostawilam tak z tą noga..pomijajac ze mieszkamy z jego rodzicami

Gość gość
A to ty nie masz własnego domu tylko lecisz do mamusi na noc? Potem się nie dziw ze inna tuli go na dobranoc. Czy ty w gipsie mialabys ochote na odwiedziny? Zawsze można jechac razem po zdjęciu gipsu. Mamusia ci nie ucieknie. A jak chciala się z tobą zobaczyc to mogla przyjechac. Jeśli to nie prowo to jestes mega stuknieta

Gość gość
16:45 pieprzysz hejterko

Gość gość
Jakbym pieprzyla to bym doopą ruszala

Gość gość
17:01 idiotka

Gość gość
Mam zabronione kogo kolwiek zapraszać, poza tym jeszcze 4 tygodnie tak ma byc z ta noga to ja tyle czasu mam w domu siedzieć?

Gość gość
Na tym polega małżeństwo. A co bys powiedziala gdybys ty byla w gipsie a twoj mąż spedzalby noc poza domem? Oczywiście powiedz mężowi zeby zerwal kontakty z byla bo od zwierzania ma ciebie. Jeśli tego nie zrobi powinnas zakonczyc małżeństwo. Spytaj co by powiedzial gdybys to ty zwierzala się byłemu

Gość gość
Popieprzony d**ek egoista ten twoj mezulek

Gość gość
Tylko ze trochę wcześniej mając juz ta nogę w gipsie bylismy na dwa dni u moich rodziców i jakos bylo ok, moja mama traktuje go jak syna, pytala czy czegos nie potrzebuje itd...my byliśmy razem a rodzice nacieszyli sie wnukiem...juz mu powiedziałam ze ja nie pisze z bylymi i sie im nie zwierzam a on twierdzi że nie robi nic złego :-(