Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paznokcie

Polecane posty

Gość gość

Jak długo utrzymują się na paznokciach lakiery Rimmela ?

Gość gość
Ok 5 dni

Gość gość
Dostatecznie długo. Ja i tak zmywam po ok 5 dniach, bo chcę już nowy kolor. Teraz na szczęście jest promocja w hebe i superpharm na nie, więc dokupiłam sobie 3 nowe kolory :)

Gość gość
up

ja nie wiem, ale ja mam lakiery i rimmela i sally hansen i takie za 3,99zl nawet firmy nie pamietam, ale kazde mam do 1 max. 2 dni :O nie grzebie w ziemi, nie mam fizycznej pracy, do mycia garow czy sprzatania uzywam rękawiczek, a i tak po jednym czy dwóch dniach mam starte paznokcie :O i to sally hansen ten nowy complete salon manicure :O chyba jednak postawie na jakis salon paznokietkowy i pójde na jakies hybrydy czy coś :O

Gość kaczuszkahejhop
@3jane marie-france hm to bardzo dziwne bo ja jestem akurat fanką Sally Hansen- mają super lakiery, u mnie trzymają mi się po 3-4 dni przy codziennym zmywaniu, robieniu prania, aktywności fizycznej... może to jest kwestia płytki paznokcia u Ciebie? Co do rimmela-Też lubię, trzmają mi się nieźle, po 3 dni a nie oszczędzam rąk ;) Teraz wypuścili fajne letnie kolorki no i przy okazji zakupu można wspomóc 1% ze sprzedaży fundację DKMS :)