Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam kolonii nad morzem dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

10 i 15 lat.prosze o sprawdzonych organizatorow

Gość gość
Polecam wyjazdy z kościoła, pewne i wartościowe :) przynajmniej masz pewność, że spędzą czas aktywnie i wartościowo a nie z piwem w krzakach.

Teraz wszystkie wycieczki i kolonie wyglądają tak samo, wystarczy posłuchać co mówią nastolatki. Jak moja koleżanka była 2 lata temu w Bułgarii, to wieczorami łazili po klubach i wracali na ranem, ciągle chodzili pijani, a opiekunowie tylko kazali im wyrzucać butelki za teren hotelu, żeby pracownicy się nie skapnęli. Na tych kościelnych też nie jest lepiej - wiem, bo byłem. Smutne, ale prawdziwe.

Gość gość
A ja polecam właśnie te kościelne, nie wiem może tak Ci się trafiło ale ja byłam bardzo zadowolona.

To jeszcze zależy gdzie. W popularnych miejscowościach jest dużo atrakcji turystycznych i sklepów, gdzie można kupić alkohol, więc tam jest zwykle gorzej, ale np. w jakiejś miejscowości albo w ośrodku w lesie jest ok, bo nie ma gdzie łazić, żeby coś kupić. No chyba, że przemycą ze sobą. Dlatego polecam raczej obozy.

Gość gość
Moje dzieci były już kilka razy na koloniach z biurem podróży www.pantur.pl i mogę Ci je zdecydowanie polecić. Moje pociechy zawsze wracają z tych kolonii zachwycone. To sprawdzone biuro, nigdy nie miałam żadnych zarzutów co do organizacji, opiekunów itp. dzieci są na koloniach z nimi pod dobrą opieką i mają wiele atrakcji. Wyjazdy nad morze też oferują