Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci jakby mogli to by mordowali brzydkie dziewczynki i kobiety

Polecane posty

Gość gość

Taki jest ich porządek społeczny. Od zawsze mniej urodziwe kobiety musiały żyć w nedzy

Gość king of death 666
Zgroza

Gość gość
To nie kompleksy tylko rosnąca swiadomosc

Nie wiem, nigdy nie widziałem, żeby facet latał z nożem za brzydką dziewczyną. Olewanie to jedno, chęć mordu to drugie. Nie mieszaj ze sobą tych dwóch rzeczy.

Gość gość
Mordujecie je pośrednio. Spychacie na margines i obrazacie. A czasem nawet gwałcicie żeby ukarać za brak urody. Miałam koleżankę za która chłopacy w szkole rzucali kamieniami, podkladali nogę, pluli za nią.

C'est la vie. Chyba wydarzenie z przeszłości wpłynęło na twoje postrzeganie mężczyzn, bo kobiety też potrafią być wredne, nawet bardziej niż my.

Gość gość
To wasz stały argument. Wredota kobiet nigdy nie jest tak niszcząca i zazwyczaj wynika z potrzeby przeciwstawienia się przemocy meskiej

I właśnie dlatego nie lubię feministek. Bo każde nieodpowiednie zachowanie kobiety usprawiedliwiają "potrzebą przeciwstawienia się przemocy męskiej".

Gość gość
Mężczyźni częściej nie mają wyczucia, częściej walą chamskie żarty, nie zważając, czy kogoś to może obrazić i częściej są nietolerancyjni - z tym chyba trudno się nie zgodzić

Gość gość
eee tam, faceci mordują jak leci i co z tego. baby nie są lepsze i jesteśmy kwita.

Tak, to prawda. I co z tego? skoro twierdzisz, że nie masz kompleksów, to nie rozumiem co cię obchodzą obce dziewczyny.

Gość gość
I dlatego właśnie nie lubie facetow. Każda kobieta która ma własne zdanie i dostrzega wasza hipokryzję chcecie ukaminowac. Gdyby nie feminizm być może zylbys w państwie podobnym do islamskiego. Ale widzę ze ci to pasuje

Gość gość
Takie są najłatwiejszym obiektem dla tłokowych ocieraczy bo nic nie reagują, wiem bo mój kolega na to kiedyś chorował i opowiadał o swoich akcjach

Gość gość
Sam masz kompleksy dupku. Kobiety specjalnie robią się na mężczyzn bo to im pozwala im zająć wyższa pozycje społeczna. Mogą w ten sposób wejść do rządu, do elity naukowców. Nie każda ma naturę k***y i sluzacej

Uwielbiam ludzi z internetu, którzy wiedzą o mnie więcej niż ja sam, mów dalej, może jeszcze bardziej mnie rozśmieszysz.

Gość gośćiniegość
Poniekad zgadzam sie z autorka, mam tak zryta psychike,ze nigdy nie potrafilam zaufac mezczyznie. Nie istnieje w zyciu publicznym, nie potrafie nawiazac znajomosci. A przez to nie istnieje to tak jakbym zostala zabita.

Gość gość
Zalugujecie na to żeby was wieszac za jaja. Porządek patriarchalny to niewolnictwo kobiet. Nawet te piękne które się w nim odnajdują bo maja oparcie w mężczyznach są tylko niewolnicami w złotych klatkach. Maja tak doszczętnie wyprane mózgi ze jeszcze bronią tego porządku. No chyba ze się zetarzeją i wtedy widza jak na dłoni ile ich wartość spadła na rynku.

Znam sporo facetów, którzy niby są twardzielami, ale jednak to kobiety nimi sterują i to one są głową domu. Wszystko zależy od tego czy kobieta jest szarą myszką i czy pozwoli sobie wejść na głowę.

Gość gość
nie potrzeba faceta żeby mieć zrytą psychikę.

Gość gość
A co to za facet który daje sobą sterować? Albo brutal i cham albo idiota bez mózgu. Nie wiecie gdzie jest środek?

Gość gość
Bądź homo sapiens. Albo obrazacie albo schlebiacie.