Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahciah

jest szansa ze jestem ciazy ?

Polecane posty

Gość kahciah

Witam , odstawilam 2 miesiace temu plastry antykoncepcyjne EVRA ktore stosowalam tylko miesiac , poniewaz nie sluzyly mi i zaburzaly moj organizm oraz koncentracje . Wiec nie myslac o innych tabletkach hornonalnych uprawialam z moim facetem sex przerywany ktory nie zakonczyl sie zadna ciaza , wiec skoro raz ,drugi , trzeci sie udalo zrobilismy to ponownie i nie zdazyl , polecialo ale doslownie kapenka ulamki sekund , miesiaczki mam regularne trwaja co 28-29 dni . Okazalo sie ze te wydarzenie mialo miejsce w dzien lub dzien przed owulacja , odczuwam lekkie chwilowe klocia raz w prawym raz w lewym jajniku ,mam obrzmiale piersi. wczoraj mialam wodnisty bialy sluz a dzisiaj mam niesamowicie gesty o czym swiadczy ze jestem po owulacji temperature ciala mam 35,9 a w pochwie 37,1 czy moglo dojsc do zaplodnienia ? Jest zbyt wczesnie na test .

Każdy kontakt może zakończyć się ciążą, warto o tym pamiętać. Chłopak jeszcze nie zdążył, co komplikuje sytuajcę. Warto też wiedzieć, że szczyt płodności u kobiet to 2. dzień przed owulacją, a plemniki mogą żyć od 2 do 5 dni. Do zapłodnienia mogło dojść. Radzę Ci poczekać do miesiączki, jak się spóźni, zrób test po 2 tygodniach od stosunku. :)