Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B  Ó  G

CZY WIERZYSZ WE MNIE?

Polecane posty

Gość gość
nie. Szatan mym jedynym bogiem.

Gość gość
Tak wierze

Gość gość
Po tym wszystkim co mi niesprawiedliwie wyrządziłeś, nigdy więcej nie pójdę do kościoła.

Gość gość
:) Wierzę w ideały W ,,razem’’ - znaczące więcej Niż egoistyczne morały W miłość, która sprawia Że człowiek nosi w sobie dar dzielenia W siłę ludzkich więzi moc wspólnego istnienia W moc odczuwania wrażliwością W świat mogący dzięki nam oddychać jednością… Wierzę, że trzeba bronić swoich racji Nigdy nie ulec kłamstwu Nie dać wygrać podstępnej manipulacji Wierzę w potęgę uporu, W ludzkie możliwości W siłę, która kruszy niemożliwe, Pokonując największe słabości W dbanie nie tylko o siebie Co staje się sensem i spełnieniem W troskę, zrozumienie i ciepło Będące szczęśliwym wybawieniem. Wierzę w słuszność smutku, Nieszczęścia, doświadczonych ran W złość i bunt - paradoksalnie potrzebnych Do rozwoju, mądrości i zmian. Wierzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny Z każdej drogi można zawrócić Odkupić najcięższe winy Walczyć miłością Pokonać demony zła nawet, jeśli… … stanie się to ostatniego dnia…

Gość gość
Jak Bóg w najtrudniejszym momencie twojego życia dowali ci kilka chorób to nie będziesz juz wierzył w nic ani tym bardziej złośliwie się cieszył.

Gość gość
Choroby biorą się z chorej duszy :(

Gość gość
Moja dusza jest zdrowa.

Gość gość
Tak? A piszesz o najtrudniejszym okresie zycia

Gość gość
A co to ma wspólnego ze zdrowiem duszy?

Gość gość
Wypchaj się.

Gość gość
No piękny przykład zdrowej duszy :) z takimi negatywnymi emocjami nie oczekuje życia w zdrowiu

Gość gość
Oby na ciebie przeszło całe niesprawiedliwe zło jakie mi wymodliliście.

Gość gość
Dalam ci link do filmu który mógłby ci pomoc,masz to w doopie ,tak samo jak siebie,nikt ci nic nie wymodlil chyba że nazywasz się Komorowski :p

Gość gość
siebie nie ale ciebie juz na pewno tak.

Gość gość
No właśnie widać :) dobranoc ps. Nie zwalaj winy na wszystko dookoła :p

Gość gość
A gdzie jest napisane że winni są wszyscy dookoła, analfabetko?

Gość gość
A dlaczego zawsze musi być ktoś winny? Małe dzieci ciężko chorują, czy to jest kara za grzechy? Nie. wasze myslenie jest głupie.

Gość gość
Wierzę. Objawiłeś mi sie jako wcielona nienawiść, która przez całe życie zsyła na mnie choroby. Kiedy odbierzesz mi możliwość chodzenia, POPEŁNIĘ SAMOBÓJSTWO.

Gość gość
Na spowiedzi na pytanie czemu jest np mnie tak źle ksiądz odpowiedział mi coś takiego '' nieszczęśnicy, chorzy, cierpiący też są potrzebni na tym świecie i wg niego to oni na 99% znajdą się po śmierci ciała 'na górze', po tym kiedy przez większość życia ziemskiego byli na dole''

Gość gość
Tak jak napisałam, jeśli ten bóg da mi jakies kalectwo, POPEŁNIE SAMOBÓJSTWO. I po wszystkim co mi wyrządził, nie chcę być na żadnej górze.

Gość HardcoreFaith
Ale jestescie zjeby... nie Bog daje zlo tylko szatan daje zlo, a Bogu to sie dziwie bo jak ja bym nim byl to bym was dawno z***bal i rozdeptal cymbaly. Ludzie go olewaja, wola zyc swiatem, wola isc za uluda i rozrywka a tak naprawde maja pustke w d****h glowach i sercach nie maja nic w sobie, i s*******ny ktore pisza ze Bog im wyrzadzil cos zlego sa chorzy umyslowo. Odrzuc boga katolickiego, prawoslawnego olej jehowych i wez do reki biblie i zacznij wierzyc i czytac fjucie jeden z drugim Tam jest Bog a nie w figurach czy straznicy!!!!!

Gość hardcorefaith
Ksieza na spowiedzi to jest wymysl nie bibilijny i ksiadz to wie ale o swojej maryji vel isztar vel marzannie i niech stuli morde.

Gość gość
hardcorefaith dziś Ksieza na spowiedzi to jest wymysl nie bibilijny i ksiadz to wie ale o swojej maryji vel isztar vel marzannie i niech stuli morde. X Racja