Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bebiko 1 z nutriflor

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam pytanie do mam które karmią swoje maluszki mieszanką Bebiko 1 z nutriflor nie potrzebuje wykładów na temat tego że karmienie piersią jest najlepsze bo nie mogłam karmić. Do tej pory miałam zapas mleka bez tego dodatku jednak zapas się kończy a nigdzie w sklepach w mojej okolicy nie mogę znaleść "zwykłego" bebiko które do tej pory piła moja córka i bardzo dobrze je tolerowała tylko wszędzie jest już to nutriflor. Czy to z nutriflor jest czymś nowym czy jest to zastępstwo tradycyjnego bebiko. Jak wasze maluszki karmione tą mieszanką tolerują to z nutriflor ?czy muszę stopniowo moją córcie przestawiać ze "zwyklej" jedynki na tą z nutriflor ?czy mogę odrazu podać jej normalnie tak jak to które pije obecnie?

Gość gość
Właśnie mam ten sam problem i podłączam się do tematu. Ja już wczoraj byłam zmuszona podać córce, bo nigdzie nie mogłam znaleźć, więc trudno mi się wypowiedzieć jak na razie.

Gość gość
Mozesz spokojnie podac maluszkowi nutriflor. Ja tez nigdzie nie moglam znalezc zwyklego bebiko i po konsultacji z lekarzem kupilam nutriflor. To jest to samo mleko tylko dodatkowo ma witaminki, Na stronie bebiko.pl jest wszystko napisane

Gość gość
ja daje swojej córci 1 z nutriflor... po zwyczajnej jedynce często miałyśmy problem z zaparciami ale po tym dosłownie sama robi kupki.. to jest to samo mleczko co zwykła jedynka ma więcej blonnika i witaminek więcej a tak to skład ten sam

Gość gość
Ja podaje mojej 2 miesięcznej córci i zmiana jest tylko taka, ze nie mamy już zaparc :) polecam :)

Gość gość
lMbibhIUq7uZZsUiJnjaSUvs