Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czy pójść do tej pracy doradźcie

Polecane posty

Gość gość

Praca polegałaby na dzwonieniu do klientów, instytucji i oferowaniu rękawic ochronnych essenticare. Tylko że ja raczej jestem pewna że nie dam sobie rady, bo nie potrafię tak przegadać klienta, wciskać coś komuś, wydzwaniać.. I nie wiem czy jest sens w ogóle próbować, podpisywać umowę ( 1wszy miesiąc-zlecenie). Co Wy o tym myślicie? Jakieś doświadczenia związane z tym? Dostałam wczoraj skierowanie na badania do medycyny pracy, na pon muszę je mieć , bo mam rozpocząć pracę. I niby zwracają za badania, ale gdy zrezygnuję w przyszłym tygodniu po 2 dniach to nic pewnie nie dostanę za nie

Gość gość
jesteś nieśmiałą panienką kotku?:)

Gość gość
gardzę ludźmi którzy otrzymali ofertę pracy w telemarketingu i choć przez chwilę zastanawiali się nad jej przyjęciem, już nie mówiąc o takich którzy się smucą że nie dadzą sobie w niej rady 🖐️ bo to tak jakby ktoś się zastanawiał czy da sobie radę z opluciem staruszki :)

Gość gość
10:21, nie obrażaj autorki tematu, ona jest dziewicą więc to zrozumiałe że wstydliwa jest

Gość gość
chcesz pracować w firmie, która KRZYWDZI ludzi, bo naciąga ich na kupno czegoś, czego wcale nie potrzebują... i jeszcze smucisz się, że możesz nie być tak dobra w naciąganiu, jak inni pracownicy... ładnie cię rodzice wychowali 🖐️

Gość gość
Bierz. Naucza cie takich techńik, ze przydadzą ci sie one w przyszłym życiu. To szkoła zycia i wygadania.

Gość gość
o tak, dzięki tej pracy nauczysz się jak iść po trupach do celu. czeka cię świetlana przyszłość

Gość gość
Telemarketing przez niektóre nachalne firmy jest teraz bardzo krytycznie odbierany. Całe szczęście takie firmy jak http://teleconcept.pl/ prowadzą kampanie w których praca jako telemarketer jest przyjemna.