Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki zagranicą mają opinię łatwych?

Polecane posty

Gość gość

Często się słyszy zwłaszcza wśród czarnych i ciapatych.

Gość gość
bo sie z nimi za bluzke?kebaba? pie:classic_cool:rd:classic_cool:ola

Gość gość
Bo faceci Polacy są Mhm jak to nazwać. ..zbyt dumni..zbyt zamknięci...krótko mówiąc nie zaspokajają ciekawości Polek..dlatego jada takie na wakacje i używają tego czego nie maja w domu

Gość gość
Hmm... bo sa latwe?

Gość gość
a kto im taka opinie nadaje? Polscy nieudacznicy, ktorych wlasnie Polki nie chca. Bo jakby spotykaly sie z Polakami to by nie byly latwe? Boli Was, ze polskie dziewczyny szukaja partnerow wsrod innych narodowsci. Jest moze i jakis procent tych, ktore lubia sniadych i czarnych, ale to nie jest az tak czeste jak wam sie wydaje

Gość gość
Bo w 90 procentach sa latwe... sprzdaja sie za kebaba i frytki albo za zestaw z Maka :D

Gość gość
gość dziś a kto im taka opinie nadaje? Polscy nieudacznicy, ktorych wlasnie Polki nie chca. Bo jakby spotykaly sie z Polakami to by nie byly latwe? Boli Was, ze polskie dziewczyny szukaja partnerow wsrod innych narodowsci. Jest moze i jakis procent tych, ktore lubia sniadych i czarnych, ale to nie jest az tak czeste jak wam sie wydaje xxx Polacy ? bzdura... Mam koleżankę co wyjechała do UK i jak się przyznała, że jest Polką to czarni od razu proponowali jej jakiegoś ciucha za zrobienie loda , bo Polki są łatwe... Teraz wyjechała do Irlandii i ię nie przyznaje do swojego pochodzenia, bo znowu nie będzie miała życia. Angielski bardzo dobrze zna więc nie ma problemu z komunikacją.

Gość gość
Mieszkam w UK juz 10 rok i jakos nigdy nikt do mnie nie rzucil takich tekstow. Z ust obcokrajowcow tez nie slysze, ze Polki sa latwe. Raczej sa cenione jako dobre zony i partnerki zyciowe. Jesli chcecie zobaczyc latwe kobiety to wybierzcie sie do jakiegokolwiek klubu i popatrzcie co wyprawiaja Angielki po paru drinkach.

Gość gość
Pracowalem w angli 4 lata i wielokrotnie moi wpolpracownicy pytali sie o polki ,czy nie mam kolezanek na sex. Przykre to ale nawet takie pastuchy z pakistanu z warzywniaka :/

Gość gość
Polki są po prostu głupie. Wstyd mi za nie.

Gość gość
gosc z 12:54 z******ta miales prace z kozojebcami w warzywniaku buhahha

Gość gość
Znam przynajmniej 2 blondynki ladne ,ktore sa w stalym zwiazku z murzynami . Wiekszosc Polek leci na marokancow inne ciapactwa bez ograniczen.W uk sa wolne i robia co chca.Widzialem wiele razy .Np Londynie kolo Holborn jest klub Salsa gdzie siedzi mase polek i poluja na 1 nocne zabawy z ciapatymi itd Obrzydlistwo.

Gość gość
13:30] Pracowalem z nimi i co z tego ? Polacy tam wykonuja takie zajecia tez/Chodz ja robilem co innego.Wiekszosc jest wporzadku i czest zadawali mi pytania czemu nie pilnujemy sowich dziewczyn i na to pozwalamy.Dziwili sie ale taka jest ich kultura. A Polli za granica zachowuja sie jak spuszczone ze lancucha.Aby sie przeqrwic.Polacy nie lepsi niestety :/

Gość Amalkaq
Dziwka niezależnie gdzie wyjedzie będzie dziwką. Nie rozumiem zatem zupełnie jaka jest różnica pomiędzy tymi co się puszczają w kraju a tymi co poza jego granicami? Dodatkowo nie jest to jedynie domeną kobiet bo i mężczyźni się nie szanują - są krótko mówiąc k****arzami łatwymi do zaliczenia :D

Gość gość
Bo d***** czy qrwiarz to charakter a nie zawod to prawda.

Gość Amalkaq
Otóż to :) To jest zbiór cech charakteru niezależny od miejsca urodzenia, przebywania, płci, rasy, religii, zawodu czy też wykształcenia

Gość gość
Nie maja takiej opinii, ale polscy faceci-nieudacznicy staraja sie im taka latke doczepic.

Gość chętna na czerń
To prawdę Polki są bardzo łatwe, ale nie każda.

Gość chętna na czerń
Co jest złego w chwili zapomnienia i przyjemności z czarnym czy ciapatym? Żyje się raz, nie wolno sobie odmawiać.

Gość gość
nigdy nie slyszalam o takiej opinii o Polkach... No chyba, ze na tym forum

Gość gość
a to ty sie tak blisko z czarnymi i ciapatymi zadajesz, ze ci takie rzeczy opowiadają????? Ciekawostka :) O tym, ze Polki sa łatwe to słyszy sie tylko od Polaków- prostakow. Ja za to słyszę, ze Polki to normalne kobiety, ze sa zaradne i nie latają po knajpach jak Angielki. Mam kilku znajomych Anglików, którzy sa z Polkami i takich, którzy mnie pytali, czy koleżanek nie mam, bo chłopaki fajne, wykształcone, na poziomie, a Angielkom tylko shopping, clubbing i jednonocne znajomosci w głowie.

Gość gość
gosci 17:40 dobrze piszesz. Pracuje z wieloma Anglikami oraz innymi obcokrajowcami i bardzo pozytywnie wypowiadaja sie o Polskich kobietach. Wielu z nich bylo albo jest w zwiazkach z Polkami. Jeden z moich hiszpanskich kolegow nawet nauczyl sie dosc plynnie mowic po polsku bo ma zone Polke. Niestety polscy mezczyzni sami rozpowszechniaja te wszystkie zle opinie na temat Polek. Wstyd panowie.

Gość gość
Tylko jak ci obcokrajowcy wyglądają

Gość gość
Ja jestem w zwiazku z niemcem i jakoś to polacy mi przyczepili łatkę łatwej co to się k****i z obcokrajowcami tylko z tego powodu że mam wspanialego partnera niemca. Bo oni k****a lepiej wiedzą, co ja tu robiłam kilka lat i z kim. Jakoś sobie dobrze radziłam będąc tu długo i nie mając żadnego partnera a to że w koncu poznałam fajnego i jest niemcem to chyba normalne - NA TERENIE NIEMIEC. Jakbym mieszkała we francji to moze bym sie spotykała z francuzem itp

Gość gość
A co czujesz gdy on cię wali od tyłu, a ty przypominasz sobie, że być może jego dziadek strzelał do małych dzieci?

Gość gość
Trzeba mieć downa, żeby zagranica szukać Polaka :D

Gość gość
Bo Polak nie chce takiej co nie ma pojęcia o niczym. Jesteście głupie nie da się z wami mądrze porozmawiać. Puste jak pień jesteście a wiadomo do pustego łatwo wsadzić.

Gość gość
Bo nasze dziewczyny szukają szczęścia wszędzie :) tylko czy bzykac się z ciapatym to szczęście a może chodzi tylko o to ile frajer w nią inwestuje ? I dlatego idzie do takiego bo zdaniem chłopaka polskiego jest tak słaba ze nie zainwestuje się w nią nawet polskiego jednego złotego. One po prostu szukają tego jedynego w chuj bogatego. A jak by polka wspaniała wartość jakąś miała to by znalazła takiego co bez wstydu w Polsce by się z nim pokazała. I własnej reguły nie złamała ze ciapka nawet palcem by nie dotykala tak jak nie raz to powtarzała gdy do chłopaka tu przyjechała i jeszcze języka nie znała na tyle by bogatego ciapatego w około palca ovkrecala. Nasza rodowita poleczka j****a blachara

Gość gość
Jak to dlaczego ? Nie tylko Polki wszystkie z wschodniej Europy. Tylko Polaków tu najwięcej i dlatego najwięcej o polkach słychać. Bo ta część Europy od zawsze biedna i w Polsce nie ma nikt czasu na rozpieszczanie tych kobiet. Bo trzeba cały czas z********ac żeby rodzinę utrzymać. A nasze dziewczyny mają wysokie mniemanie o sobie i czują się zaniedbanie. A tu byle kto komplement powie takiej a ona jak księżniczka się czuje. I wyj***e się z byle czym. A ja raz widziałem w wigilię jak zwierzęta mówią ludzkim głosem To taki borsuk mówi do polskiej baby Ale masz fajna mordę. I co ? No właśnie op******ila pento borsuka i jeszcze o***tego wylizala. Polka to nie kobieta polka to styl . Styl głowno a Polacy siedzą w tym gownie i robią przysiady. Hehe