Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja tesciowa...

Polecane posty

Gość gość
Mam rodzine na wsi i oni nie maja łazienki, maja wychodek na dworze, myją się nie wiem chyba w misce, ale nigdy nie śmierdziało od nich potem, zawsze świeze ubrania, czyste włosy, to zależy od człowieka. Znam też kobiete co prawda ok 70, ktora ma nowiutką łazienke, ale prysznic bierze 4 razy w roku, czasem się podmyje, ale to też sporadycznie.

Gość gość
Czyli odseparowalabys sie od polowy swojej rodziny gdyby im pod napletami capilo a z pipsk walilo ryba zamiast probowac cos z tym zrobic. Aha. xxxx a co to moje pipsko ??? Wez sie lecz jedna z druga. ch/uj mi do syfu innych dlatego izoluje sie od nich. autorka ma na wlasne zyczenie

Gość gość
gość wczoraj to wyp...j do swojej czyscioszki mamusi ktora to zapomniała że ma córkę i jakoś o mieszkaniu nie pomyślała dla ciebie,do brudasa tesciowej wsadziłaś zad. Chciałas rady???? rada jedna, wypad do swojej matki!!!!

Gość gość
do 15:21 i kto tu jest chamem? Po raz drugi nazwalas zupelnie obce osoby popier/do/lonymi i jeszcze smiesz udawac oburzenie, ze ktos uzyl okreslen pipska i naplety, a zrobil to tylko po to, by wpasowac sie do rozmowcy buraka, czyli ciebie. Skad wniosek, ze wacham kogos miedzy nogami? To nie ja pisalam o przymusie uciekania od rodziny, w przypadku gdy sa brudni, tylko ty. Zrobilas to z taka latwoscia i pewnoscia, ze najwyrazniej sama musialas to przezyc, wiec radzisz, sorry, kazesz ludzia postepowac wg wlasnych doswiadczen i obserwacji. Nie sadze, zeby ktos kto wymusza komus swoj tok postepowania z taka zawzietoscia nie mial o tym pojecia:D

Gość gość
o matko nie wiedzialam, ze taka dyskusje rozpetam, szkoda, ze nie bardzo na temat. zamykam dyskusje. chamstwo sie rozplenilo po prostu :) mam tylko nadzieje, ze swoiuch dzieci nie uczycie takiego prostactwa, jakie w wiekszosci tutaj reprezentujecie. aUTORKA

Gość gość
Skad wniosek, ze wacham kogos miedzy nogami? To nie ja pisalam o przymusie uciekania od rodziny, w przypadku gdy sa brudni, tylko ty. Zrobilas to z taka latwoscia i pewnoscia, ze najwyrazniej sama musialas to przezyc, wiec radzisz, sorry, kazesz ludzia postepowac wg wlasnych doswiadczen i obserwacji. Nie sadze, zeby ktos kto wymusza komus swoj tok postepowania z taka zawzietoscia nie mial o tym pojeciasmiech.gif xxx jednak cie rozczaruje kretynko zawzieta. W mojej rodzinie kazdy jest czysciutki jak kotek. Kazdy ma lazienke i sie kapie raz dziennie. Ja nikomu niczego nie kaze. Uwazam, ze i ty i autorka to 2 popi/erdolone kreatury. z wami nie ma w ogole czym rozmawiac. Debilko wkrecasz mi, ze ja sie wydzieram ale ja wyznaje tylko swoje zdanie. Ja izoluje sie od brudasow i nie wpuszczam ich do domu. ale nie smialam bym sie komus powiedziec, ze ma sie umyc czy przebrac bo smierdzi i jest brudny. tyle w temacie. ja sie nikomu do zycia nie wpieprzam. TO autorka bezmozgowna wprowadza sie do cudzego domu a teraz wielki placz bo tesciowa brudaska. szczyt kretynizmu. Wybacz ale mowiac i napletkach i piskach to pokazujesz swj poziom bo to dzieki Bogu nie moj. ja nikomu nie mowie co ma robic, w co sie ubierac, kiedy i jak myc. po prostu izoluje sie od ludzi , ktorzy mi nie pasuja i nie obrabiam im doopy w internecie a juz napewno nie pakuje im sie do chaty aby ich krytykowac. ale i ty i autorka jestescie za glupie aby to zrozumiec. won na swoje to wam nikt nie bedzie syfil pod nosem.

Gość gość
Odniose sie na Twoim poziomie pustaku powyzej. Gdzie ja napisalam ze mam zamiar ja pouczac? Pisze w necie o problemie, Twoim tepym tokiem myslenia nikt by nie pytal nikogo o rade, bo to zaraz by bylo obrabianie d**y. Jak ktos idzie do psychologa po porade to tez obrabia Twoim debilnym mysleniem komus tylek:D? Wez sie za ksiazki bo mi gimbaza traci. Ty nawet nie wiesz co to znaczy isc na swoje bo to nie Twoj pulap patologio.

Gość gość
patologia to jestes ty glupia tepa kurffo. Przeczytaj sobie swoj pierwszy post kretynko beznadziejna.Witajcie. " Nue wiem co robic, czy jakos sie za nia zabrac, zeby zmieniala ciuchy itp, pogonic ja do prania itp, ona nie jest zniedolezniala, jej sie po prostu nie chce. " kto tutaj jest patologia???Ja sie nie wprowadzam do domu ludzi, ktorych nie potrafie zniesc oboetnie z jakiego powdu debilko zje/bana. Kim myslisz, ze ty jestes ? Trzeba bylo sie ie wprowadzac, wziac kredyt i na swoje a nie debilu bedziesz starej kobiecie zatruwac zycie bo ona nie spelnia twoich wymagan higenicznych. to koreffko daj tesciowej wykapac sie u ciebie ti nie bedzie smierdziec. a nie doope obrabaiasz tepa kurffo. wez sie za robote, poparcuj, zarob a nie bekarta urodzisz i myslisz , ze kazdy bedzie sie dostosowywal do twojego widzimisie. jestem nikim, zwykla krowa rozpolodowa ktora tylko potrafi giry rozstawic i bekarty rodzic. A wiec morde w kubel albo won pod most

Gość gość
Wyjaśnij mi na co liczysz wprowadzając się do domu gdzie panuje syf, kiła i mogiła i godząc się na śmierdzącego flejtucha za ścianą? Naprawdę liczysz na to, że cokolwiek zmieni jej postępowanie? Teściowej nie zmienisz nigdy, porzuć puste nadzieje. Możesz co najwyżej albo się skonfliktować albo przyzwyczaić. Kolejny raz potwierdza się, że nie ma ofiar, są tylko ochotniczki... Faktycznie - kredyt to samo zło... :P tylko weź pod uwagę łaskawie, że gdybyś była na swoim nie miałabyś problemu, byłabyś panią we własnym domu i nie musiała się na teściową oglądać. Do tego ten dom zapewne jest wyłącznie męża, więc nigdy nie będziesz miała do niego żadnych praw, w razie czefgo po prostu wylatujesz z dzieckiem - więc co to dla ciebie za interes? Szokuje mnie, że można być tak krótkowzrocznym i decydować się na takie życie. Teraz się nie myje, a co będzie jak bedzie stara i zniedołężniała?

Gość gość
Tak, dla mnie wieksza patologia jest osoba, ktora nie potrafi sie wyslowic bez slownej agresji, nie znajac calej sytuacji, naskakujac, jakby co najmniej ona byla ta tesciowa:) podniecacie sie tym co pisze, jakbyscie nie mialy innych zajec. Wspolczuje wam waskich horyzontow, skoro dla was patologia jest zamieszkac w domu rodzinnym meza. O moja robote, kase i przyszlosc i wlasnosc domu czy dzialki prosze sie nie martwic. Swoja droga Chcialabym zobaczyc wasze wille:D

Gość gość
Kurde no trochę beznadziejna sytuacja bo wiadomo ze wprost teściowej nie powiesz żeby się umyła czy coś a skoro jej to nie przeszkadza to sama się nie zmieni :/

Gość gość
No nie nie zmienie jej, nie dziwie sie tez, ze druga synowa nie dazy do kontaktu z nia. Po prostu bede robila swoje, dbala o swoja czesc domu. Nie bede jej tez zachecala do odwiedzania nas:p a za pare lat mysle sie i tak stamtad wyprowadzimy.

Gość gość
nie chodzi o to czy ktos mieszka z rodzicami czy we wlasnej willi. autorko tepa debilko. chodzi o to, ze wprowadzasz sie gdzies, gdzie z gory juz ci ta osoba za sciana, ktora jest twoja tesciowa nie pasuje, bo nie spelnia twocih wymagan higeinicznych. powtarzam po jakiego sie tam wprowadzasz? albo jej zaproponujesz , ze bedzie mogla sie u was kapac skoro ta biedna kobieta nawet lazienki nie ma albo po prostu musisz z tym zyc przebrzydla , wredna gnido. bo jak mi ktos smierdzi to sie trzymam od niego daleko a nie wprowadzam sie i narazam mnie i swoje dziecko na kontakt z brudasem. proste czy nadal nie kumasz tepa krowo ?

Gość gość
gość dziś Zadano ci pytanie....gdzie masz własnych rodziców??? nie zadbali o lukum dla higienicznej córci???

Gość gość
"lukum" :P

Gość gość
Twojego męża wychowała i też go dotykała i dotyka i co nie brzydzisz się? Złapałaś go. z takiego śmietnika. Nie przeszkadzało, a teraz dziecka nie dasz dotykać zastanów się co gadasz.

Gość gość a
Ja Cię rozumie bo mieszkam z teściową 16 lat mimo że ma łazienkę to ją czuć, myje się jak jedzie do córek albo jak za dzwonią że ją od wiedzą. :( też nie wiem co z tym zrobić bo gdzie usiądzie tam śmierdzi .pozdrawiam.

Gość gość
:) to dla kafeteryjnych debilek jestes patologia ze tyle mieszkasz z tesciowa. Hehe;) mialam nie odpisywac juz, ale widze, ze ktos sie odezwal i to calkiem pokojowo:D no coz, moja tesciowa codziennie mowi ze sie KOMPala:p jakos tego nie czuc hehehhe. No ale taki typ. Nie zmieni sie. Nie rozumiem i nie zrozumiem takich ludzi. A swoja droga czytajac jeszcze raz ten temat jestem przerazona poziomem niektorych kobiet., chyba ze te odpowiedzi, ktore uzyskiwalam, to prowokacje jakis znudzonych zrywajacych sie juz z lekcji gimbuchow;)