Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanyCzłowiek

zakochany na emigracji

Polecane posty

Gość ZakochanyCzłowiek

Witam. Cały czas uważałem że fora internetowe są niepotrzebne... aż do tej pory. Proszę o poradę bo już nie wiem co mam robić. Zakochałem się w pewnej dziewczynie. Wyjechaliśmy razem do Anglii gdzie ona dostała pracę a ja niestety nadal tej pracy szukam. Wyjechałem razem z nią ponieważ nie uznaję związków na odległość a bardzo ją kocham. Oboje to wiemy że jak nie znajdę tej pracy do połowy przyszłego miesiąca to będę musiał wrócić. Jednak ona nie chce wracac. Wydaje mi się że powinno to być ustalone przez dwie strony ale sam wiem że ona nie da rady utrzymać nas 2. Proszę o poradę co mam zrobić bo cały czas myślę co będzie najlepszym rozwiązaniem.

Gość Amalkaq
znajdź pracę :) skoro ona dała radę to dlaczego Ty nie możesz?

Gość ZakochanyCzłowiek
Amalkaq: wyjechałem niestety bez znajomości języka :-( szukam szukam ale ciągle odmowa...

Gość Amalkaq
Nie będzie łatwo no ale to wiesz :) Skoro nie pracujesz - ucz się języka choćby używając internetowych kursów. Jest ich naprawdę wiele. Dodatkowo szukaj pracy w polskich firmach. Fabryki często przyjmują osób bez znajomości języka - nadal. Nie jest to praca marzeń no ale od czegoś musisz zacząć. Dodatkowo no cóż...sprzątanie. Jesteś w takiej sytuacji że powinieneś przyjąć cokolwiek - bo potem będzie tylko lepiej :) Powodzenia

Gość gość
Buhaha znajdź se ukrainkę, tylko takie na was leca.

Gość gość
ale z ciebie ciamajda:-D dziewczyna juz rpacuje a ten mysli o tym zeby zjeżdzac bo pracy bidulek nie potrafi znależć!:-D tez bym nie wrociła z tobą bo jesteś dupa wołowa i tyle i skoro tam sobie nie radzisz to co dopiero w polsce??