Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet kilka godzin po zerwaniu usunął mnie z fb

Polecane posty

Gość gość

pousuwał nasze zdjęcia, wywalił mnie ze znajomych. Oczywiście przed tym lajkował wszystkie laski które wrzucały zdjęcia z cyckami na wierzchu i ogólnie "sexi". Chciał, żebym zobaczyła jak zaleca się w komentarzach do innych a potem wywalił mnie i nasze zdjęcia. Wszystko co nas łączyło wywalił nawet nie dobe po rozstaniu. Boli mnie to, bo to on zerwał. Nic mu nie zrobiłam a on tak się zachowuje w stosunku do mnie ... :/

Gość gość
Normalnie się zachwouje, zerwał wieć teraz sprzata, nic w tym nie ma dziwnego. Kolejny etap to szukanie nowej laski, tak to leci.

Gość gość
Po wieloletnim, poważnym związku? Rozumiem zdjęcia ale usunięcie ze znajomych?

Gość gość
Wspulczuje :( ile on ma lat ?

Gość gość
poważny związek to małżeństwo... nie piszcie o związku chlopak-dziewczyna powazny związek to to śmieszne.

Gość gość
To pokaż mu, że Ci to wisi, nie kontaktuj się z nim itd, udawaj że masz to daleko gdzieś.. Swoja droga koleś dziecinny z tym usuwaniem z fb po zerwaniu :O

Gość gość
Wspułczuje Ci to jakis bez rozumu :(

Gość gość
Byliśmy zaręczeni :D A no lata do 30 oboje dobijamy. Wiem, że to dziecinada ale boli. Boleć przestanie tylko tyle lat w związku czyni mnie nikim. Podczas gdy sam ode mnie odszedł "bo ma dosyć mnie i tego, że nie mam czasu bo chodze do pracy" no fajnie. Szkoda, że jeszcze mu z tej pracy kase pożyczałam jak potrzebował. Wydaje mi się, że znalazł jakąś dlatego mnie wywalił z fb. Niedawno odezwała się do niego była i myślę, że coś do niej wypisywał,,,

Gość gość
A była to nie ie lepiej potraktował ?

Gość gość
jesli nie bedziesz sie mu narzucac to moze jeszcze kiedys zateskni, albo jak ma nowa to kiedy go kopnie w d**e lub on ja bo nie jest powiedziane ,że im sie ulozy...Ale jesli sie wtedy odezwie to Ty nie chciej wracac do niego bo skoro on zerwał to nie to nie

Gość gość
Bardzo dorosły facet, niech jeszcze na pokaz laski jalkuje, mentalny 15 latek. Olej, wiem,ż eto jest przykre, ale zobacz co to za koleś, to,ż ema już jakąs dupę na oku , to raczej pewne.Przygotuj się też ma to,ż ejak go panna pogoni, bo będzie chciał wracać. Miałam prawie identyczną kację, też po zaręczynach, też kwestia byłej bo wróciła do kraju.Byliśmy razem 2 lata, odszedł jednego dnia, na 2 już z nią paradował obok mojego domu, powywalał mnie skąd się dało.Tak się kochali silnie okoóo 4m iesiące, potem panna go olała.Chciał wrócic, mimo,ż ebyłam sam, powiedziałam nie, za pól roku poznałam męża i teraz jak widze mojego ex to nie potrafię zrozumieć co ja w nim widziałam, przecież to mało ciekawy facet, egoista, picer, karierowicz bez skrupułów itp. Olej to, sam o sobie świadectwo wystawił, niech spada.

Gość gość
bydlak 30 lat a psychika 16 latka... wspólczuję Ci ale teraz takie czasy, ciężko znaleźć normalnego faceta, wszystko przez te dzify w necie i p****le, faceci teraz nie szanują kobiet, wszędzie gołe baby, taki to widzi i myśli sobie po co wiązać się z jedną na cale zycie, szczegolnie że jesteście rowiesnikami. TEraz doopek poszuka sobie jakies 20 latki i z nią się ożeni. Rozumiem co czujesz, najgorsze jest to szukanie faceta od nowa...

Gość gość
Do mnie byli jak dotad prawie zawsze chcieli wracac, nawet jak oni zrywali. Wiec zastękni kiedys prawdopodobnie, tylko nie odzywaj sie ,a bedziesz miala chociaz ta satysfakcje, ze sie nie narzucałaś. Bo to nic nie da, a oprocz tego po co dawać mu ta satysfakcje ,ze Tobie tak zalezy

Gość gość
No witam w klubie :D. Była sama go zostawiła dla innego i jeszcze powiedziała wprost że go nie kocha. To było ze 2 lata przed nami. Potem byliśmy razem. Opowiadał o niej ze przedemną tylko ją kochał itp. Kiedy napisała smsa, że wyjeżdża z kraju (po jakiś 8 latach nieodzywania do niego, nie wiem skąd miała numer)... ta mina. Nie zaskoczenia...Tylko jakby patrzył na kobietę, w której się zakochał... Tak mnie to zabolało a potem był coraz gorszy. Ze jestem niekobieca, że gruba.... I odszedł sam.

Gość gość
Sam fakt, ze zerwał to nie świadczy o nim źle bo mial prawo, ale takie akcje z fb z wyrzucaniem Cię ze znajomych itd sa dla mnie śmieszne :D i komentowanie zdjec innych na pokaz zeby Ci sie przykro zrobiło tez, daj spokoj, dziwny typ

Gość gość
Zerwali z Wami bo pewni byłyście dla nich za dobre, pewnie oni byli chamscy,a wy to tolerowałyście, a to sie ZAWSZE źle konczy. Dla faceta nie można być za miłą, a nawet czasami trzeba być zimną suką kiedy zasłuży, za dobre dziewczyny zawsze predzej czy pozniej sa przez nich pomiatane, zdradzane , oszukiwane...

Gość gość
Masz rację byłąm za dobra....Robiłam wszystko co chce i pomagałam. On nawet połowy tego co ja mu dałam mi nie odwzajemnił (miłość, wsparcie). Mam już dosyć facetów....już wole być starą panną...

Gość Proska
Z byciem za dobrą to się zgadzam. Jednak Wolałabym chyba, żeby facet mnie olał. Mój były mąż mnie porzucił i jeszcze przed rozwodem wysłał mi życzenia bożonarodzeniowe - zdrowia, szczęścia itp :-D. Teraz się z tego śmieję, ale wtedy rozsypalam się na kawałki. Na pocieszenie, Autorko, koniec związku to początek czegoś nowego. Mnie się udało, to Tobie też się uda :-)

Gość gość
No te lajki i wywalanie po jednym dniu to gimbaza. Kazdy ma prawo decydowac o tym, komu zezwala na dostep do profilu, tak samo jak usuwa sie czyjs nr z komorki. Moja przyjaciolka usunela bylego, bo ja bolalo ogladanie go na tablicy. Ja mojego bylego tez usunelam, ale dopiero po pol roku, kiedy dowiedzialam sie ze mnie sledzi, neka wiadomosciami i prywatne konwersacje rozsylal komus do analizy. W sumie do glowy mi to nie przyszlo, zeby po rozstaniu wywalac z fb, bo mi nie wadzil, ale potem ewidentnie przegial. Ludzie po rozstaniach czesto zmieniaja komorki, bywa ze adresy. Z fb jest podobnie. Dziwi tylko szybkosc tego zabiegu i to dziecinne lajkowanie.... Ciesz sie, ze dziad zniknal z zyciorysu.

Gość gość
Rozumiem można usunąć itp. Ale kto myśli o takim czymś nawet nie dzień po rozstaniu? Ja musiałam zmusić się do wstania do pracy.. (na dodatek zerwał przez smsa w chwili kiedy wchodziłam na egzamin. Robie drugie studia )

Gość gość
zrywanie przez smsa to też żednada :O Normalny facet to by się z Tobą spotkał i Ci to powiedział i to nie w dniu kiedy masz egzamin bo to też egoizm o tym nie pomyslec

Gość gość
Mój że mną zerwał i mnie wszędzie usunął , facet to swinia

Gość gość
Mój zniknął z pola widzenia... Bez słowa po prostu zniknął... A cały czas twierdził że jestem jego ideałem, z nieba mu spadłam... Że się że mną chce ożenić chce mieć dzieci ... Boziuuu ale byłam naiwna... A gdy pojawiła się inna kobieta tzn zaczepiła go na Fejsie to się w niej zakochał i wyznawali sobie miłość na FB zenada