Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet sprężyna czy wycofanie?

Polecane posty

Gość gość

cześć, Poznaliśmyśmy się ok. miesiąc temu.. szybko umówiliśmy się na jedno spotkanie, potem drugie i kolejne, wszystko szło w dobrym kierunku, pocałunki, namiętność. Następnie był tydzień przerwy, problem polega na tym, że on pracuje w dwóch miastach i niestety mijaliśmy się. Cały czas jednak był częsty kontakt, spotkaliśmy się kolejny raz po tej przerwie, przyjechał do mnie, było naprawdę super, stwierdzam, że z obu stron wyglądało to jak zachowanie ludzi, którzy są ze sobą a przynajmniej idą w takim kierunku.., na spotkaniu tym powiedziałam, że nie chcę sie tak rzadko widywać..., nie był to wyrzut ani nic takiego po prostu tak czułam i tak powiedziałam. Po tym spotkaniu wyczuwam dystans z jego strony, nie odzywa się juz tyle co wcześniej, pisze pierwszy owszem ale nie tyle co wcześniej. I teraz nie wiem co zrobić? przeczekac? zapytac wprost? (chociaz i tak wiem, ze pewnie się nic nie dowiem..) czy powiedzieć, ze widze, że cos jest nie tak i nie chce tego? Co o tym myślicie? czy on sie wycofuje? czy on się zastanawia?

Gość gość
Facet - ma cie w doopie

Gość gość
po co w takim razie sam do mnie pisze? rano dzien dobry itd.., wieczorem? nie jest to taki kontakt jak był widze to i wiem, ale jednak to on go inicjuje nadal po co?

Gość gość
trzyma cie jako alternatywe ;)