Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TixTom

Kobietą powinno się zabronić kierowania samochodami.

Polecane posty

Gość TixTom

Jak idę, to widze jak w tych samochodach rozmawiają przez telefony, lub przeglądają się w lusterkach, albo coś grzebią w torebkach. Zero odpowiedzialności. Powinny mieć tylko prawo do jeźdzenia na rolkach ew rowerach, ale to też tylko w wyznaczonych do tego miejscach.

Gość gość
Dobrze, ze nie kobietom.

Gość gość
A niektórym pisać postów bez słownika

Gość gość
kobietOM przygłupie y****y

Gość gość
Za to faceci wcale nie gadają przez telefon, nie ścigają się na drogach popisując się, kto ma lepszy samochód, piją alkohol, itp... Ps. "kobietą" nieźle mnie rozbawiłeś :-D

Gość gość
A niewykRZtalconym mężczyznĄ fhodzić na bapskie foróma :D

Gość gość
Ktorą kobietą cymbale? Twoja pani od polskiego?

Gość gość
Tixtom to debil on w każdym wątku ciśnie na kobiety a to ze są leniwe niezaradne a teraz ze nie nadają się do auta. Przez to ze go żadna nie chce wylewa złość na którą popadnie ( wiem z innego wątku ze to bezdzietny kawaler ale oczywiście poucza inne matki i lepiej wie jak sie opiekować dzieckiem) doprawdy NIE WIEM DLACZEGO ŻADNA GO NIE CHCE. Dla twoich wiadomości faceci tez potrafią być nieodpowiedzialni za kierownica!

Gość TixTom
O jacy poloniści nagle się zjawili. Nie wiedziałem, że wy tutaj tak wysoki poziom reprezentujecie, ale lepiej jak ja tutaj napisze kobietą, niź mają samochodem kierować i stwarzać niebezpieczeństwo. Zwracacie uwagę na drobiazgi, ale bluzgi wam pasują. Ofermy jak by miały dłuższy tekst napisać, to ciekawe, czy tak idealnie, a nie odpowiadając jednym zdaniem.

Gość gość
Don't worry kobiety maja wiekszOM podzielnosc uwagi niz HoPy. Facet nawet jak nie robi nic innego tylko prowadzi, to prowadzi tez w statystykach na drogowego zabojce roku

Gość gość
Moze nie polonisci, ale potrafiacy korzystac z takich dobrodziejstw jak autokorekta.

Gość gość
kobietą możesz zabraniać ale kobietom niczego nie zabronisz!:P

Gość gość
Skoro prezentujemy nizszy niz myslales, to twoja obecnosc tu nie dziwi

Gość TixTom
W waszych postach, aż roi się od błędów, a to Cymbał co myli o z ó nawet nie ma sensu wszystkiego przytaczać.

Gość TixTom
A to coś z 16:30 to pewnie ta oferma, co ma problem z jednym dzieckiem z którym nie potrafi sobie poradzić i w złości swojej popiera takie niezaradne jak ona sama jest.

Gość gość
TixTom dziś "Jak idę, to widze jak..." X No masz problem. Zamiast chodzić spróbuj pojeździć.

Gość gość
szowinista się znalazł j....bany

Gość gość
Gdzie widzisz cymbala co nie odroznia o od ó? Ja widze jedynie cymbala co nie odroznia liczby mnogiej od pojedynczej

Gość TixTom
Cymbale, zobacz sobie na cymbała z 16:23

Gość gość
Widze kogos kto nie uzywa polskich czcionek tak jak ja bo mieszkam zagranica i mam klawiatute azerty. Nic nowego na forum. Ty uzywasz czcionek polskich nie tam gdzie trzeba, wiec nie przyganiaj kotle garnkowi :D

Gość gość
Daj sie hopu wyzyc, bo poza kafffe nie ma gdzie.

Gość TixTom
Do 17:51 no to ty faktycznie dużo widzisz, szkoda, że w tych nieużywanych niby czcionkach jest ą i jeszcze raz ą. Idź do okulisty.

Gość gość
gość dziś Czcionek? Chyba znaków diakrytycznych:) Do autora. Błędy innych, które ja tutaj widzę, to błędy ironiczne napisane z rozmysłem, aby cię ośmieszyć:) A poglądy to masz fiu fiuuuu... buhahahahaha:)

Gość TixTom
Do 18:46 Błędy, które TY widzisz niestety, ale prawda jest taka, że te ironiczne to są wiadome i żadnej Ameryki nie odkryłeś/aś. Natomiast skoro tamtych nie widzisz, nawet tego co wykazałem, to świadczy o twoim ograniczeniu umysłowym. Także sam/a siebie możesz ośmieszyć, nie widząc tego, bo jak ktoś tylko jest ślepo zapatrzony w mój błąd, to ograniczenie jego/jej już nie pozwala dostrzeć innych. Ha ha ha

Gość gość
ciekawe kiedy to zaobserwowałeś? jadąc? nie, przeciez dobry kierowca patrzy na drogę, ewentualnie po lusterkach przez ułamek sekundy, a nie co robią inni w samochodach:) sam stwarzasz zagrozenie durniu

Gość gość
Tixtom ty znasz się na wszystkim na dzieciach ortografii no i oczywiście jesteś mistrzem kierownicy. Boże uchowaj od takich ludzi. Nie dziwi mnie to że jesteś sam...

Gość gość
Kobieta na drodze to masakra! :D

Gość gość
W ogóle weź przestań zakładać te beznadziejne posty bo nic mądrego sobą nie reprezentujesz. Przestań z siebie robić głupszego niż jesteś

Gość gość
I wszystkim facetom ,ktorzy nie skonczyli 25 lat bo sa nieodpowiedzialni w wiekszosci! Bo ja skonczylem ju 25 lat :D

Gość gość
a faceci dłubia sobie w nosie,gdy jada zamiast patrzec na droge to patrzą na laski które chodza chodnikiem. Statystyki mówia ze kobiety robia wiecej nie groźnych kolizji a faceci wypadki smiertelne.