Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna jest wspaniała

Polecane posty

Gość gość

Czesc, mam problem z moja dziewczyną, jest po to prostu zbyt idealna. Jest piękna, inteligenta, mega zgrabna, z******ta w łóżku, ogólnie chodzący ideał. Teraz przyszło lato i kiedy skromnie odsłoniła swoje ciało wszyscy ją obczajają. zauważyłem jak przechodzącym facetom drętwieją fiuty na jej widok. Kiedy z nią chodzę po mieście faceci oglądają sie za nią ale w mojej obecności nigdy nie ma żadnych docinek. Boje sie o nią gdy chodzi sama bo wielu napalonych prymitywów czasem nawet próbują ja dotknąć. Kiedyś sam bylem tego świadkiem kiedy stałem w kolejce w sklepie a moja dziewczyna czekała na mnie na ławce przed nim. Koleś do niej sie dosiadał i próbował klepnąć ja w pupę. Skończył na oddziale intensywnej terapii bo trenuje boks a dostał za swoje. Nie zawsze moge przy niej być. Co radzicie ?

Gość gość
Wyluzuj się i tyle, jeżeli dziewczyna cie kocha i nie flirtuje to nic nie możesz zrobić, naucz się być dumny z tego że ta piękność jest tylko Twoja zamiast się bać.

Gość gość
wyru/chał bym twoją iewczyne

Gość gość
A nie wiesz, czy Twoja dziewczyna Cię kocha? Jeśli kocha, to, jak ktoś wyżej napisał, bądź dumny, że Cię wybrała. A, jak za każdym, co ją zaczepi, by poleciała, to, co Ci po jej pięknie i takim związku?

Gość gość
Ma silikonowe cycki? Poważnie się pytam? Dziewczyna typu dziunia, nie dziwne że faceci ja zaczepiaja, bez obrazy autorze, takie dziewczyny z włosami do tyłka czarnymi, piwiekszonymi piersiami i w szortach kojarzą się z aktorkami p****li, dokładnie tak wyglądają, więc ona zwyczajnie wysyła sygnał że jest zainteresowana, może jest tego nieświadoma, noże czegoś nie zauważyłeś, musi lubić swoją seksualność i kobiecość, długość włosów to sugeruje, dłuższe włosy większy nacisk na kobiecość i bycie atrakcyjną, Jeżeli ubiera się jak dziunia to za nią porozmawiaj, bo to rzeczywiście może być męczące i powiem szczerze że mamy dużo pięknych koleżanek i nikt ich nie dotyka na mieście, owszem faceci popatrza, uśmiechną się i tyle. Dotyk się prowokuje, często wyglądem, czasem zachowaniem.

Gość gość
Zdjęcie w linku wstawione powyżej to fejk. Moja dziewczyna nie ma zrobionych cycków, jest w pełni naturalna ale lubi ubierać sie w pewniej sposób wyzywająco. W pewien sposób bo uwielbia ,, większe" dekolty i krótsze spodniczki czy spodenki. Ogólnie nie wygląda jak d***** ale strój jest seksowny.

Gość gość
Martwi mnie to ale ona lubi byc komplementowana, chyba z reszta jak kazda kobieta ale moim zdaniem czasem w tym ,, flircie" może przesadzać bo faceci oczekują od niej zbyt wiele ale póki trzymam rękę na pulsie nic sie nie dzieje. Pare razy musiałem nachalnym adoratorom sprać mordę i boje się, ze kiedy zostanie na chwile sama nikt nie zrobi tego za mnie. Czy to normalne, ze dziewczyna rozdaje niektórym chłopską numery?

Gość gość
Prowokacja taka sobie, te ćwoki się nabieraja

Gość gość
Nie to nie jest normalne, nie daje się telefonu facetom kiedy jest w związku, może ona specjalnie prowokuje bitki, bo lubi adrenalinę i kiedy walczysz o nią, zachowaj się następnym razem inaczej, tak jakby było wszystko ok is zobaczysz co się stanie, np powiedz "kochanie skonczylas juz flirtowac, bo chciałbym iść ' nie używaj przemocy i zobaczysz co zrobi dziewczyna, wydaje mi się że Twoje zachowanie macho może ja podkręcac