Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przek

O co chodzi takim kobietom, czy o seks ?

Polecane posty

Gość przek

Czy jeśli młoda kobieta wyraźnie zaprasza do siebie " noc " lub idzie do mnie też "do rana" po imprezie, pierwszej randce. Gdy tak naprawdę nic o mnie nie wiedziała, jedna była barmanką druga studentką medycyny. Było to w przęciągu kilku tygodni. Moje zachowanie było dostosowane i z chęci porannych pocałunków barmanki, zaprzestałem na jednym. Czy dziewczyny w ogóle nie boją się wejśc w taką sytuację że zostają sam na sam z prawie nieznajomym, dosć dobrze, zbydowanym mężczyzną ?? Bardzo mnie to ciekawi.

Gość gość
Może chciala porozmawiac kobiety to lubia. Dlaczego polscy faceci myślą tylko o jednym . Nie można iść na kawę z facetem, na piwo dla towarzystwa?

Gość przekum
chodzi o rozstropność kobiet.

Gość gość
gość dziś Może chciala porozmawiac kobiety to lubia. Dlaczego polscy faceci myślą tylko o jednym . Nie można iść na kawę z facetem, na piwo dla towarzystwa? X Ale autor zapytał o pozostaniu na noc i do rana a nie pójście na kawę Zależy od sytuacji. Jak ma bliżej zamiast tłuc się pustym autobusem po nocy to może zostać do rana z wygody, albo mieć ochotę na seks. Myśli o seksie przysłaniają zdrowy rozsądek :-)

Gość gość
Niekoniecznie ma ochotę na seks. Może chce zrobić tylko streptease.Ale sami widzicie jacy faceci są prości.

Gość przek
Niektórzy faceci może i są prości ale nie chcę by ten topic był miejscem gdzie padają wzajemne oskarżia, wy faceci.....wy panie. Trenowałem krav-magę, na samoobronie poznaje się zasady np. uniknięcia napadu. Te kobiety tak robiąc poważnie się narażają, wręcz wystawiają ewentualnemu przestępcy. Bardzo mnie to uderzyło.

Gość gość
Kobiety często głupieją w kontakcie z mężczyzną. Mówię to jako kobieta i obserwator. Osobiście takich zachowań nie powielam. Natomiast ręce mi opadają jak widzę zachowania niektórych kobiet.

Gość gość
Pff krav maga przed lugerem 9 mm tez by ci wywijanie lapami i nogami obronilo?

Gość gościugggggggg
p*****le gracjana roztockiego

Gość lolek67tt
do jaapy, one właśnie takie są