Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiete trzeba ograniczyc, a jak mezczyzna nie pracuje to ona musi mu pomuc i ob

Polecane posty

Gość gość

duzo czytałam o takich sprawach w necie i sie dziwie jak po kobietach sie jezdzi jak po szmatach. kosciol nazeka na kobiety a do facetow nikt sie nie czepi ze alkoholik kat a zona musi go utrzymywac. Feministki sa znienawidzone bo nie chccą usługiwac dla meza. A maz moze sobie sie lenic takiemu nic sie nie zazuci ze nie zarobi na kobiete i dzieci. facetom wszystko wolno. kobiecie nie wolno odbiegac od swej roli a facetom wolno. koscioł twierdzi ze w takim przypadku wszystkie obowiazki na siebie powinna wziac kobieta. co o tym sadzicie? bo mnie szczeze to boli

Gość gość
Masz rację kochana. Takie kobiety jak ty są bohaterkami. Niejedna zawisnela na stryczku za swoje poglądy

Gość gość
Jeszcze zapomniałaz ze kobietom sie odradza krztałcic sie. A jak facet zawodowo alkoholik nie pracuje bo nie chce to kobieta powinna za niego. a jak taka głupia kobiecina bez wykrztałłcenia utrzyma meza i piatke dzieci. a kasy na alkohol idzie duzo. dostanie w ryj od meza i musi mu oddac.

Gość gość
Ale to nie moje poglady. To poglady biskupow itp o ktorych czytałam durzo w necie.

Gość gość
To wszystko prawda i pora to zmienić. Facet jak przebywa za blisko z kobietami zaczyna je dreczyc. Zamknijcie jednego faceta i10 kobiet w mieszkaniu na miesiąc. On je wszystkie przeleci i skloci miedzy sobą

Gość gość
kobieta zawsze musi sie meczyc utrzymywac swiat zeby ne my wszystko by zgineło. a w nagrode w pysk dostniemy i jeszcze pluna nam.

Gość gość
Na tym polega niewolnictwo.