Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za pół miesiąca wakacje, dokąd się wybieracie?

Polecane posty

Gość gość

Za pół miesiąca wakacje, dokąd się wybieracie? Morze, góry, mazury, czy wyjeżdżacie za granicę?

Gość gość
W tym roku nie mam wakacji, ale planuję emigrować za granicę do pracy, na stałe bo tu nie mam perspektyw

Gość gość
ja co roku jeżdżę na wakacje do Darłowa, do Darłówka Zachodniego. Tam jest pięknie. Mogę odpocząć, poleniuchować na plaży, pozwiedzać okolicę. Zawsze przywozie piękną opaleniznę. Dobrze że w okolicy jest komfortowy 4 gwiazdkowy Hotel Lidia http://www.hotel-lidia.pl/, w którym jest wiele atrakcji w razie gdyby pogoda się zepsuła. Uwielbiam korzystać ze SPA. Odnowa biologiczna podczas wakacji jest wskazana.

Gość gość
my kilka razy odwiedzimy zoo Safari w Borysewie. W tym zoo są piękne białe lwy które moje dzieci uwielbiają (www.bialelwy.pl). Zarówno para młodych białych lwów jak i dorosłe lwy wzbudzają u moich dzieci zachwyt i dlatego tam często jeździmy.

Gość gość
ja jadę w beskidy

Gość gość
ja juz byłam na wakacjach :) na kolejne jade we wrzesniu - nigdy na wakacje nie jezdze gdy jezdzi cała hołota

Gość gość
wakacje zaliczone na przelomie kw.-maj. Bylismy na Malcie. We wrzesniu planujemy Prage. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Gość gość
na pewno odwiedzimy Park Ogrodzieniec. Byliśmy tam na majówce i dzieciom się tak podobało że na dniach na pewno tak pojedziemy. Park rozrywki http://www.park-ogrodzieniec.pl/ słynie z wielu atrakcji dla dzieci. Są dmuchane zamki do skakania, jest tor saneczkowy, park miniatur oraz park doświadczeń fizycznych. Tam znajdziecie wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych.

Ja wróciłam własnie z Hotelu Adam&Spa. Jeju, jakie to niesamowite miejsce. Luksus i to nowoczesne wnetrze ahh. Odpoczełam i zrelaksowałam się i wgl nie chciałam wracać. Chyba we wrześniu znów tam pojadę. Tu ich strona: www.adamspa.pl

Gość biedronka58
Wakacje wreszcie w Krakowie i to za pół darmo, nocleg u kuzynów. Oczywiście zwiedzanie, wreszcie zaliczyłam górę Kościuszki. Wieczorami wpadaliśmy do restauracji Mekong, na coś dobrego do zjedzenia. Ja kocham dania z ryb, więc chyba już wszystkie przetestowałam. Oj żal było wracać.