Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trust_Me_Im_A_Chemist

Czas zgubić brzuszek.

Polecane posty

No to tak.. Bardzo chciałabym pozbyć się mojego brzuszka. :< I w sumie tylko to mi nie pasuje, reszta może dostać. No i tak.. Jakimi ćwiczeniami pozbyć się jego? Tak, żeby nie za bardzo mi ubyło w innych częściach ciała. Miała któraś z Was taki problem? Bo na internecie już tyle wyczytałam, ze zgłupiałam. .-.

Gość gość
na aborcyjkę za późno?

Gość gość
Super, co mnie to? :D

Gość gość
chyba chodzi Ci o dietę a nie ćwiczenia. W szczególności jeżeli chodzi o brzuch.

Gość gość
Lepiej pokaż swoj*****ony panienko:D

Gość gość
chemist pokaz c**e

"Obstawiam, że o takim mógłbyś tylko pomarzyć." X No mi tam nic nie rośnie niestety. Przykra jesteś,eniłej:/

Cześć Maleństwo :) . x Jak chcesz pogadać sobie o dietach, to jest temu poświęcony osobny dział forum. x Niestety gubiąc brzuszek, zgubisz też wiele innych krągłości, więc zastanów się nad tym :(. x Mądrzejsze damskie forum, to netkobiety.pl. Tam przygłupy, typu piwosza, banowani są po pierwszym poście :P. x Miłej nocy słodka buzio :).

Nie wie:/ Kochamy się ale to musi zostać odkryte, tak jak książka musi być otwarta by zobaczyć zawartość.:)

"Jak chcesz pogadać sobie o dietach, to jest temu poświęcony osobny dział forum." X Uważasz że jest tak głupia że o tym nie wiedziała?

Gość gość
Misio stary dziadzia z miękką fają przesiaduje na każdym forum przeznaczonym dla kobiet:D

Nie ma ćwiczeń na zrzucenie zbędnego tłuszczu w jakimś konkretnym miejscu. tak się po prostu nie da. Musisz po prostu więcej spalić kalorii niż zjeść. Ogranicz trochę zjadane porcje a zacznij się więcej ruszać. Pij wodę niegazowaną, odstaw napoje i mniej słodyczy.

"Niestety gubiąc brzuszek, zgubisz też wiele innych krągłości, więc zastanów się nad tym " X I biedny misio nie będzie miał co jeść:/

>>>Nie ma ćwiczeń na zrzucenie zbędnego tłuszczu w jakimś konkretnym miejscu. <<< x Akurat takie ćwiczenia są :). A proponowana przez Cibie dieta spali brzuszek na samym końcu :(.

>>>Uważasz że jest tak głupia że o tym nie wiedziała?<<< x Uważam, że mogła nie zauważyć. x Gdybym uważał ją za głupią, to nie odzywałbym się do niej.