Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pocenie się głownie na klatce piersiowej

Polecane posty

Gość gość

przy zmianach temperatur.mam tak od jakiegos roku,ze np gdy ide dosc szybkim krokiem i potem wejde do pomieszczenia czyli do cieplejszej temperatury to zaczynam sie pocic glownie na klatce piersiowej a konkretnie miedzy piersiami.dodam,ze nie mam duzych piersi wiec nie w tym rzecz,ze sie one stykaja ze soba. co to moze byc? slaba kondycja? brak jakis witamn,mineralow?

Gość gość
Jakaś choroba tak się objawia, nie pamiętam jaka.

Gość gość
dodam,ze nie zawsze sie tak dzieje,sa dni ze tak a sa dni ze nie. dzisiaj przy sprzataniu troszke sie spocilam,ale na dworze chyba ze 30 stoopni wiec to chyba norma,ze sie spocilm przy odkurzaniu

Gość gość
jeszcze dodam,ze ostatnio robilam morfologie i wyszla mi lekka anemia z niedoboru zelaza

Gość gość
czy to moe byc zwiazane z ta anemią?

Gość gość
A może nadużywasz antyperspirantów i zwyczajnie organizm broni się pocąc się tam gdzie może :)

Gość gość
nie uzywam antyperspirantow prawie wcale jedynie zwykly dezodorant,bo nigdy nie mialam problemow z poceniem sie ,nalezalam do osob bardzo skapo pocacych się

Gość gość
dzisiaj rano ubralam sie w bluzeczke z krotkim rekawkiem i bawelniany zakiet. w pociagu jakos zmarzlam , w drodze z dworca do pracy bylo mi chlodno (bylo ok.12-15 stopni)szlam dosc szybko ,bo ok 1,5 km w 10-12 minut(w tym wejscie na 3 pietro) wchodze do biura (jakies 27-28 stopni) i momentalnie spocilam sie na klatce piersiowej. nie wiem czy to jakas choroba czy moze po prostu od tego ze tak szybko chodze(kiedys chodzialm jeszcze szybciej i wszystkie znajome mnie opierdzielaly ze nie moga za mna nadazyc) ,a kondycja juz nie ta co dawniej(kiedys tak mi sie nie dzialo,nie pocilam sie prawie wcale)