Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mileja

Prezent dla mamy malucha

Polecane posty

Gość Mileja

Cześć! Szukam fajnego prezentu dla małego dziecka (2 lata), czyli bardziej dla mamy, jakiś użyteczny, może ubranko? W jakiej kategorii cenowej i dziecięcej firmy wypada kupić coś takiego?

Gość dziecinaaaa
A ja myślę, że najlepiej jednak kupować takie rzeczy które będą dla mamy przydatne. Zabawek dzieci i tak mają zatrzęsienie. Ale firma, no nie wiem..chyba nie taśmówki galeriowe.

Gość 007agentka
przecież nawet w makowej z tego linku można znaleźć ubranka, choćby reimy sukienki, mają piękne wzory, same naturalne materiały i porządnie uszyte zawsze. Na wszystkie większe okazje kupuję coś takiego.

Gość kikaki
sukienki sukienkami a mój brat z rodziną wyrusza na wakacje za miesiąc nad morze zagraniczne i chciałam na urodziny chrześniaka im sprezentować ubranka do wody dla niego i tam znalazłam kilka fajnych rzeczy które by do siebie pasowały więc błagam o opinie o tych różnych do wody

Gość EwuchaZUcha
Jak wejdziesz na stronkę makowapanienka.com to na zakładce REIMA masz do wyboru rzeczy plażowe. Z nich moja córa ma buty do wody różowe sunproof aquifer, kostium jednoczęściowy maldives (zielony) i szorty+koszulka różowe. Wydałam na to tyle co kobity kupują na targu, więc cena przyzwoita ale za to różnica w jakości jest kolosalna. Byliśmy nad zagramaniczną ;) wodą w tamtym roku i dziecko naszych towarzyszy wyglądało strasznie smutno przy naszej w takich smętnych rzeczach, które w dodatku się rozciągały pod wpływem wody (a DO KĄPIELI!!!) więc byłam bardzo zadowolona. W tym roku tylko basen i ten kostium jednoczęściowy, gdyby z tamtych rzeczy nie wyrosła to na pewno chodziłaby nadal..!

Gość qwerty6
w ogóle ciężko się tam czemuś oprzeć, śliczne wzorki :D

Gość malinowa_ola
Najlepiej wybrać prezent i dla mamy i dla dziecka :) Ja sprawiłam siostrze coś wyjątkowego, bo zafundowałam pobyt w SPA dla niej i dla maluszka :) W SPA Talaria w Trojanowie mają specjalny pakiet dla mam z dziećmi :)

Gość gość
Dla starej dildo i voucher na sterylizację, a dla gów/niarza naostrzone organki.

Gość gość
super pomysły na prezent dla maluszka znajdziesz w sklepie http://papillon-shop.pl/ Możesz wybrac coś pięknego do dekoracji pokoju, śliczną wosokojakościową pościel lub na przykład fajne urbanko ;)