Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasnie dalam JEŻOWI za oknem nalesnika

Polecane posty

Gość gość

ale mlaszcze skubany......obok jadl żabe i przestal zeby zjesc nalesnika no jestem normalnie podjarana :-) kto wie co jeszcze lubia jeze i czy sie oswoja z ludziem?

Gość gość
moj mi strasznie Za sral pod oknem w krzakach i smierdzi,ale mu wynosze zarcie,daje mu ziemniaki gotowane(lubi) troszke kielbaski,i rozne resztki po obiedzie dostaje,owoce , nalesniki napewno dobre,bo wczoraj pierun zjadl 2 tortellini .

Gość gość
no podobno to mit z jeze jedza jablka. a jak bede mu tak rzucac to bedzie przychodzic pewnienjuz w to miejsce co noc....bede mu dawac schaby desolaje i inne ksszubskie rarytasy ach wiem ze mi zazdroscicie u u do mnienprzychodzi je e ż a do was nie e

Gość gość
a dlugo do ciebie juz przychodzi? bo ja tak czulam ze cos tu nie gra wieczorami ale pierwszy raz tak na goracym uczynku :-) jestem w szoku ze je nalesnika :-) obok lezy martwa zaba :-/ a wiesz cos o wsciekliznie? jeze ja maja?

Gość gość
fajnie ze odpisalas :-) dzieki za info bede tez mu wieczorem cos tam wywalac. chociaz mnie zmartwilas tymi srakami. ale taki jez to powinien miec kupe mala...no tak mi sie wydaje

Gość gość
a kiedy go widzisz? w dzien tez? czy nie? i tak na czuja mu rzucasz kiełbe pod okno? jest codziennie?

Gość Fryt
Albo grochowe

Gość gość
zlepiej nie dopiero zasra mi roze ktore dopiero co posadzilam. w sumie zaczerplam juz troche info na google i juz wiem z czym sie to je ;-)