Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunita 92

kto popisze

Polecane posty

Gość Aragorn2
To tylko taki stereotyp krąży po świecie że Niemki są brzydkie. Byłem tam kilka razy i powiem Ci szczerze że żadnej brzydkiej Niemki nie widzialem, a też jak jechałem tam pierwszy raz to byłem o tym przekonany że są brzydkie a tu wielkie zaskoczenie.

Gość gość
"He;)il Hi;-)tl😴er"

Gość gość
to co z ciebie za studentka jak nie umiesz niemieckiego???

Gość gość
a kto tu pisze ? chętna jestem ale zależy z kim

Gość Niunita 92
Nigdy się go nie uczyłam.

Gość gość
to angielski pewnie umiesz

Gość Niunita 92
Ja piszę

Gość gość
piwosz idz juz spac z prawikiem nie buszowac tu na Kafejce jak sie nie polozycie to wasze Wacki zamienia sie w lech-taczki bo to przeciez babskie forum.😡

Gość gość
Kawal: Dzwoni blondynka do blondynki : - Cześć. Co robisz ? -Gadam z tobą. -Aha.To nie przeszkadzam. Cześć.

Gość gość
Okk panienki, a teraz pokażcie foto swych c**ek bo mi sie już nudzi:D

Gość gość
Kawal: Pani na lekcji pyta: - Jakie widzieliście kolory j/aj? - Widziałam kiedyś białe - Odpowiada Zosia Zgłasza się Jasio: - A ja widziałem brązowe! - Gdzie? - Pyta się nauczycielka - Na plaży u murzyna - Jasiu! Dwója! - Tak, Były dwa! - Jasiu! Pała! - Pała tez była :D

Gość gość
gość dziś piwosz idz juz spac z prawikiem nie buszowac tu na Kafejcejak sie nie polozycie to wasze Wacki zamienia sie w lech-taczki bo to przeciez babskie forum.wsciekly.gif xJak possiesz mi pitusia to pujde spac

Gość gość
piwosz idz spac ,nikt ci nie ma do pokazania tu nie cyrk ,zle trafiles. Kawal na dobranoc: W murzyńskiej wiosce rodzi się białe dziecko. Poruszenie, konsternacja, rodzice idą do szamana. - Szamanie, jesteśmy oboje czarni a dziecko się urodziło białe, jak to może być? - A robiliście to po murzyńsku? - Tak, tak, po murzyńsku! - Od tyłu po murzyńsku? - Od tyłu po murzyńsku! - A palec w du()pie był? - Nie było. - No to tędy się światło dostało!

Gość Aragorn2
Hehehe, niezły numer. Pora już chyba iść spać.

Gość gość
nic nie bede ssala bo za daleko

Gość Niunita 92
Chyba rzeczywiście

Gość gość
jeszcze jeden Kawal: Baba przychodzi do lekarza i mówi że jest chora, lekarz przepisuje czopki.Za dwa tyg. baba znowu przychodzi do lekarza i mówi że cały czas jest chora.Lekarz znowu przepisuje jej czopki. Za kolejne dwa tyg. baba znowu przychodzi do doktora i mówi że dalej jest chora. Lekarz mówi- To co, pani je żre czy jak?! Baba odpowiada podniesionym tonem- To co?Może do d()upy miałam je wsadzać panie,co?!

Gość pijakk
jesteś jescze dziewicą niunita??

Gość Niunita 92
Nie

Gość gość
co za chamstwo, ide se

Gość gość
Piwosz Kawal dla ciebie: Pijany facet wraca nad ranem na skróty przez cmentarz.Patrzy tam grabarz kopie.Zachodzi go od tyłu "BU" drugi raz 'BU" nic machną ręką poszedł.Kiedy ma wychodzić przez bramę nagle trach dostał łopatą przez głowę padł. A grabarz nad nim stoi mówi jak się umawialiśmy bawimy się,straszymy ale z cmentarza nie wychodzimy.

Gość Niunita 92
Nie

Gość gość
co za chamstwo, ide se.

Gość gość
PRAWIK 24 lata zakończył szkołę średnią z najlepszymi wynikami i jemu przypadł zaszczyt przemówienia podczas rozdania świadectw. Stanął na podeście i zaczyna: - Chciałbym bardzo podziękować mojej kochanej mamie za ten wspaniały wpływ, jaki na mnie miała. Za to że zawsze była przy mnie, cały czas mogłem na nią liczyć i że pomagała mi kiedy tylko tej pomocy potrzebowałem. Kocham ją nad życie i nie wiem, kim bym był gdyby nie ona... Nagle Jasio stęknął, zatrzymał się i zaczął z trudnością literować słowo. Jednak przerwał na chwilkę i w końcu przemówił: - Przepraszam bardzo za przerwę, ale pismo mojej mamy jest takie niewyraźne!

Gość gość
czyli zera piszą :) nie ma z kim nawet pogadać :O szkoda bo ssaniu pitoleniu i pierdzieleniu to macie temat na kafe ...żal.pl

Gość gość
Przychodzi ksiądz po kolędzie do rodziny PRAWIKA 24 lata i oczywiście zadaje Peawikowi standardowy zestaw pytań : - A ile masz lat ? - Siedem ... - A do kościółka chodzisz ? - Chodzę ... - Co niedziela ? - Co niedziela .. - Z całą rodziną ? - Z całą ... - A do którego ? - Do Carrefoura ...

Gość Niunita 92
Jqa mogę o czymś innym

Gość pijakk
nie jesteś dziewicą, czemu???

Gość gość
02:42 ? hallo o czym chcesz pisac ?przedstaw sie?

Gość gość
pijakk dziś nie jesteś dziewicą, czemu??? DO KOGO TO PYTANIE?