Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dollywoodd

czy ktos z was wybielal sobie anus kremem?

Polecane posty

Gość Dollywoodd

jestem bardzo ciekawa ,gdzies czytalam o jakms takim wlasnie kremie. nazwa kremu?

Gość Unbreakable P
jest krem do wybielania sromu i odb 😍ytu jest serum do rozjasniajace do wrazliwych miejsc pach,sromu,od😍bytu. Adv anced Lighte ning cre am

Gość gość
Czy pozbywacie się zabarwien skóry między posladkami?

Gość gość
Ja też się dołączam do pytania :-) Też mnie to bardzo ciekawi czy jest jakaś metoda na rozjaśnianie skóry w tym miejscu? Oczywiście nie jest to dla mni jakiś problem, ale gdyby było możliwe rozjaśnienie skóry w tych okolicach to chętnie skorzystam. Dla niektórych dziewczyn nie są problemem włosy między pośladkami albo włoski wystające spod bielizny czy stroju kąpielowego. Często to widzę na basenie i wcale nie u jakiś starszych kobiet. Ja akurat nie jestem aż taką zwolenniczką naturalności.

Gość gość
nie wiem jak w Polsce, ale w Australii oferuja tzw "anal bleaching", czyli rozjasnianie w. wym. okolic. Nie probowalam, ale ponoc skuteczne, robi sie to u kosmetyczki.

Gość gość
te okolice maja naturalna ciemniejsza pigmentacje, przy czym u jednych bardziej, u innych slabiej, ale zawsze. tam po prostu mamy wiecej melniny. panny na p****lach sa pomalowane wszedzie, zapudrowane maja nawet pieprzyki/ofkors te pieprzyki, ktore nie sa istotne dla akcji;)))/a tam sa "zrobione" przede wsyztskim, z racji istotnosci w przebiegu owych filmow:)) skore rozjasnia np. woda utlenona, szczegolnie w stezeniach wyzszych niz typowe apteczne, ale to raczej bez sensu-szczypie, piece, ppodraznia, niszczy naskorek. no tyle p****le sa ok, ale niestety robia sieczke z mozgu...niektorym przynajmniej

Gość gość
jak bym miala czas to bym sobie poszla do kosmetyczki