Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj sie dowiedzialam ze bede miala chlopca

Polecane posty

Gość gość

w sumie to wlasnie chcialam chlopczyka, a poza tym od jakichs 3 tyg zaczelam czuc ruchy dziecka I co jest zabawne ze doslownie codziennie, o tych samych porach jak w zegarku(chyba ma to po moim mezu ktoryjest bardzo punktualny)kopie mnie niesamowicie, nawet powiedzialam do meza ze to na 100% jest chlopczyk bo dziewczynka nie moze az tak sie tluc w brzuchu hahah, szukam powoli imienia ale jak narazie nic mi nie przychodzi glowy

Gość gość
Gratuluję :-) Jednak co do kopniaków to nie sądzę, żeby dziewczynki robiły to słabiej. Sama mam chłopca i dziewczynke. Córka kopala dużo mocniej i częściej niż synek.

Gość gość
w sumie racja to chyba niezalezy od plci, wszyscy moga porzadnie kopac:)

Gość gość
Gratuluje. Chciałabym być znowu w ciąży. Cudowny stan:) mam już dwójkę więc musze zapomniec;)

Gość przyszla_mama
Gratuluję :-) a w którym jesteś tyg? Ja mam już końcówkę ciąży 38tc i chciałabym urodzić jak najszybciej też będę miała synka płeć poznałam w 17tc. Na początku chciałam dziewczynkę i trochę byłam zawiedziona, ale teraz już bym nie chciała żadnej zmiany.

Gość gość
Jestem w 22 tyg

Gość Jedynaczka4
Gratuluję syna.Moja córka kopała mnie bardzo mocno, aż czułam pod żebrami.Dlatego nieprawdą jest że chłopiec kopie mocniej. Chcieliśmy z mężem córeczke i mamy nasze kochane szczęście.

Gość gość
Ja też jestem w 22 tc i tez spodziewam się chłopca. To drugi syn. Bardzo się cieszę, chciałam mieć dwóch chłopców. A kopniaki czuję bardzo, głównie wieczorem, przed spaniem

Gość gość
Gratuluje! Moj synek skonczyl juz roczek. Z perspektywy czasu fajnie bylo byc w ciazy. Ale jak bylam to strasznie mi sie dluzylo, plus te mdlosci, zle samopoczucie. Po czasie wspomimam to jednak z sentymentem.