Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kompleksow mozna sie pozbyc

Polecane posty

Gość gość

mam kolezanki ktore jak byly same tzn bez mezow I dzieci to byly strasznie zazdrosne, powychodzily za maz maja dzieci ale ich charaktery nadal sa takie same, noz kuzwa przeciez maja czego chcialy, nadal jest ta sama zazdrosc, jakies glupie docinki, obgadywania, czasem sie zastanawiam po co im te rodziny skoro majac ****ardziej zajmuja sie cudzym zyciem niz swoim

Gość gość
czego dotycza docinki?

Gość gość
niestety nie, znam sporo ludzi od przedszkola, teraz sa dorosli I nadal sa tacy sami

Ma.m okr.es, czu.je się gwałc.ona prz.ez sa.dystę, bol.i b.zuch i dziu.ra prz.ez ta.mpony. mus.zę iść do gine.kologa bo ku.zynka i jej p.rzyjaciółka też tak miały a teraz wcale nie mają bóli nawet w pierwsz.ym d.niu, bo wyregulowały hormony, są te.ż takie dziewcz.yny co nic nie robią w tym kier.unku a nigdy nie m.ają bóli to im lekarz powiedział. kiedyś został.am zgwałcona przez byłego chłopaka on był sadystą i gdy ma.m okres to mi się to przypomina, pobił mnie itd chciałam się wygadać wtedy właśnie miałam okres, próbowałam się wyrwać , krzyczałam a on mi powiedział ,, zamknij się suko" ale i tak krzyczałam więc mn.ie bił potem. już tak byłam pobita tak wszystko mnie bolało że straciłam przytomność , on był normalny ale gdy powiedziałam nie zamienił się w zwierze