Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on jest bormalny?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem czy to normalne zeby przy nawet najmniejszym nieporozumieniu partner nie umial sie zachowac wybuchal g***townie mieszajac mnie z blotem,straszac rozwodem,wyrzuceniem z domu(z dzieckiem),nazywanie i wyzywaniem od psychicznych i najgorszych ze nie jestesmy malzenstwem tez mi mowi (miedzy innymi ze jestem najgorszym z mozliwych rzeczy jaka mu sie zdarzyla itd).Po czasie nerwy mu przechodza ale nie ma przeprosin tylko zawsze powtarza ze to ja wywolujewyciagam w nim to co najgorsze i co ciekawe zawsze sie pyta czy jestem na niego zla??!!czy to jest normalne zdrowe zachowanie?blagam napiszcie..po tym wszystkim tym najgorszym co mi powiedzial chce przejsc do porzadku dziennego,zyc jakby nigdy nic...wybucha czesto i gesto z naprawde blachych powodow.

Gość gość
on jest normalny to zwykła manipulacja typowa dla mężczyzn nienormalnym człowiekiem w tym związku jesteś ty bo nadal jesteś z tym burakiem

Gość gość
Z tego co opisałaś, facet jest jak najbardziej "BORmalny". Dzieciak się ucieszy dorastając z takim kochającym tatusiem i bierną mamusią. A ty kochaj swojego misia bo on jest przecież taki kochany i takimi komplementami cię obdarza że chej!

Gosciu może masz rację.Powiedz co on chce zyskać tą manipulacją?mozesz wyjasnic jesli mowisz ze to typowe dla mężczyzn?