Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem gruba kto się ze mną umówi

Polecane posty

Gość gość
Ja całe życie mam kiepsko z relacjami z facetami,ważę ok 60-70 kg,i już 2 razy byłam porownana z super zgrabnnymi dziewczynami na oko ponad 10 niedowagi.

Gość gość
Pytanie do panów: A co jeżeli żenicie się z piękną szczupłą kobietą mijają np.3 lata po ślubie kobieta przytyje ok 10,15,20kg i co wtedy robicie? xx Fundujemy im fittnes, dietetyczne jedzenie , cierpimy razem z nimi bo je kochamy. Zawsze też jest szansa, że nie przytyją.

Gość gość
czym się różni kobieta z nadwagą od kobiety zgrabnej? nie mówimy tu o tłuszczu

Gość gość
Błąd gdy kobieta tyje przestajecie ją kochać.

Gość gość
gość dziś Co ty wiesz o mężczyznach dziecko

Gość dość ładna ale nie w typie
"A co jeżeli żenicie się z piękną szczupłą kobietą mijają np.3 lata po ślubie kobieta przytyje ok 10,15,20kg i co wtedy robicie?" - jak to co robią: zdradzają, odchodzą, albo odsuwają się od takiej żonki. Słyszałam nawet o przypadkach kiedy zaczynało się upokarzanie (choć zapewne wcześniej dla chudszej wersji byli tacy milutcy i kochaniutcy). Ja jestem za tym by do tej formułki wypowiadanej podczas ceremonii ślubnej przez kobietę dodać "i przysięgam nie przytyć" bo dla wielu facetów przytycie jest równie dyskwalifikujące i okropne co zdrada, a może nawet gorsze. Przynajmniej będzie szczerze i będzie taka kobieta wiedziała na czym stoi i przytycie to podły zamach na wielką i prawdziwą miłość jej męża.

Gość gość
bo oni myślą tylko fiu**** najlepiej to się pochwalić jaką to maja super laskie. Nie myślą,że ważne też są uczucia i to że uroda kiedyś przeminie a uczucia nie.

Gość gość
Następna chora

Gość gość
Dośc ładna ale nie w typie- Dokładnie dla facetów przytycia kobiety kończy wielka piękna PRAWDZIWĄ miłosc

Gość gość
dość ładna ale nie w typie -zgadzam się z tobą.

Gość gość
lubie dupiaste grubaski, jeśliś dupiasta umuwiem sie z tobom

Gość gość
jak można tak odróżniać kobiety,i obrażać tylko dlatego,że ma więcej kg.

Gość gość
17:10 to podziekuj facetom bo to ich zasługa

Gość gość
Pytanie do panów: A co jeżeli żenicie się z piękną szczupłą kobietą mijają np.3 lata po ślubie kobieta przytyje ok 10,15,20kg i co wtedy robicie? *** Pomagamy im schudnąć,kochamy ich takimi jakimi są.

"lubie dupiaste grubaski, jeśliś dupiasta umuwiem sie z tobom" - a tak bardziej po polskiemu pisać umie? Ja żem jest dupiasto dziołcho, a tyś prosty chłop, na pewno dobrze się... z tobą dogadać. A tak w ogóle to mało zabawne.

Gość gość
Oj tak kochacie je takimi jakimi są taaa jasne nie bez powodu grube brzydkie traktujecie jak podludzi,oczywiscieb że po przytyciu kobiety faceci obojętnieją.

Gość gość
PANOWIE!!!!! słuchamy co macie do powiedzenia?

Gość gość
ja odrazu bym przestałbym kochac nie potrafię pokochac grubejuczucia odrazu by wymarły ale nadal bym z nią był dla dobra.

Gość gość
gość dziś ja to ten z 17:00 Chodźmy stąd , bo tu normalnych chyba niema.

Gość gość
Nielubie puszystych bo wygniatają dzure w spaniu. Nowe wyro kosztuje:-P

"ja odrazu bym przestałbym kochac nie potrafię pokochac grubejuczucia odrazu by wymarły ale nadal bym z nią był dla dobra." och jakie to wzruszające i pięknie napisane, co prawda wielkiej litery i przecinków brak, ale kropka wieńcząca myśl już jest. Jakie to smutne, takie poświęcenie, oj oj oj. Jakie to wspaniałomyślne, trwać przy kobiecie która przytyła 5 kg. Jakiś order za to powinni ustanowić. Swoją drogą chyba prawie nikomu by nie przeszkadzało gdyby tak żonka te 5 a nawet 10 kg przytyła w biuście.

Gość gość
a wam tylko o sprawy łóżkowe chodzi.

Gość gość
Dosc ładna ale nie w typie-przeszkadzało by mi jesli by zwisły wole już płaską od grubej.

Gość gość
dupiasto dziołcho, pokaż skarby swe bom napalon jak nigdy

Gość gość
oj jestem ciekawa!!! Żebyście chociaż jakąś grubszą dorwali

Gość gość
Nie dorwią ale predzej jakiś czas po slubie szczupla księzniczka zamieni sie w gruba brzydką fione i to ch może spotkac ;)

Gość gość
gość dziś co taka deska by ci dała to nawet kobietą nazwać nie można. Kobieta musi mieć troszkę tu i tam.

Szkoda, że piszą tu same szczeniaki, albo niemające życia prymitywy :(. x Mam wielu znajomych, w wieku 30..50 lat, pozostających w związkach małżeńskich. Tak po prawdzie, to tylko 3 z nas, ma za sobą rozwód. Wszyscy kochają swoje żony takimi, jakie są :). Część z nich była kiedyś szczuplutka, a z czasem nabrała bardziej kobiecych kształtów. Nigdy nie usłyszałem, by ich mężowie na taką zmianę narzekali :P. Część ożeniła się z pulchnymi babeczkami i niektóre z nich zaczęły się nagle odchudzać. Ci zazwyczaj narzekają na tą metamorfozę. Pewnie narzekaliby mniej, gdyby nie musieli jeść na obiad surówek zamiast porządnych obiadów :D. x Podsumowując: na forum panuje taka nagonka na nadwagę, bo piszą tu głównie osoby chore społecznie, z którymi nikt w realnym świecie zadawać się nie chce. A realny świat ma ich w d_pie i dlatego pulchne dziewczyny są szczęśliwymi mężatkami równie często, jak ich chude koleżanki :). x Czego wszystkim pulchnym dziewczynom życzę :) :) :).

Gość gość
Media powypraly wam mozgi i powsadzaly kupe g(ó)wna zamiast niego. O jakich facetach wy piszecie? O internetowych nollajfach co nosa z chalupy nie wypuszcza i ciagle szukaja okazji by kogos shejtowac? Bo na pewno nie o realnych facetach. Realny facet ktory was kocha ma w du pie to czy przytylyscie 5 czy 15kg czy macie rozstepy po urodzeniu dziecka czy pojawiaja wam sie zmarszczki czy co wam jeszcze glupiego do tego lba strzeli. Kochamy was takie jakie jestescie. A co do upodoban 70% mezczyzn jest zdania ze kochanego cialka nigdy za wiele. Widze ze facet wyzej podziela moje zdanie. Jak i z reszta wiekszosc normalnych facetow