Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plaża nudystów w Polske kilka pytań?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 24 i zastanawiam się nad plaża dla nudystów. Jak wiadomo jest to plaża przeznaczona dla ludzi, którzy paradują tam nago. Gdybym wybrał się na taką plażę, musiałbym paradować z fujarą na wierzchu, a tam pełno kobiet jest i mężczyzn. Co by było gdyby pała zaczęłaby stać na widok nagich kobiet itd. bo to odruch bezwarunkowy jest?

Gość gość
to w Polsce są jakies plaze nudystów ?! nie wiedzialam... u nas raczej nie ma dyskretnych ustronnych miejsc nad morzem...

Gość gość
raczej ci nie stanie chyba,że będziesz tego chciał byłem naście razy i nie stawał

Mam okres, czuje się gwałcona przez sadystę, boli brzuch i dziura przez tampony. Muszę iść do ginekologa bo kuzynka i jej przyjaciółka też tak miały a teraz wcale nie mają bóli nawet w pierwszym dniu, bo wyregulowały hormony, są też takie dziewczyny co nic nie robią w tym kierunku a nigdy nie mają bóli to im lekarz powiedział.

Gość gość
jest kilkanaście

Gość gość
a co ma okres do tematu?

nic ale kiedyś zostałam zgwałcona przez byłego chłopaka on był sadystą i gdy mam okres to mi się to przypomina, pobił mnie itd :-( chciałam się wygadać

wtedy właśnie miałam okres, próbowałam się wyrwać , krzyczałam a on mi powiedział ,, zamknij się suko" ale i tak krzyczałam więc mnie bił potem już tak byłam pobita tak wszystko mnie bolało że straciłam przytomność , on był normalny ale gdy powiedziałam nie zamienił się w zwierze

Gość gość
Najsłynniejszych plaż nudystów w Polsce: Plaże nudystów: Chałupy, Dębki, Rowy, Chłapowo-Rozewie, Pogorzelica-Mrzeżyno, Piaski, Międzyzdroje-Lubiewo, Świnoujście-Ahlbeck, Gdańsk Górki Zachodnie

Gość Montee
Polecam Dzierżno Duże - mała kameralna plaża, w sam raz dla początkujących i nie tylko.