Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byle do wieczora

kobiety jak się czujecie w taki upał?

Polecane posty

Gość byle do wieczora

bo ja zdycham ,trudno mi oddychac,głowa mnie boli,pocę się bardzo i nie mam zwyczajnie siły na nic,leze i zdycham. A wy jak sobie radzicie?

Gość gość
a powiedzcie mi otwieracie okna w mieszkaniach? ja nie bo mi gorące powietrze leci i mam południowe okna

Ma.m o.kres, czuje si.ę gwałcona przez sadystę, boli brzuch i dziura przez tampony. musz.ę iść do gin.ekologa bo k.uzynka i jej prz.yjaciółka też tak miały a teraz wcale nie .mają bóli nawet w pierwszy.m dniu, bo wyregulowały horm.ony, są też takie dziewczyny co nic nie robią w tym kieru.nku a nigdy nie mają bóli to im lekarz powiedział. kiedyś zostałam zgwał.cona przez byłego chłopaka on był sadystą i gdy mam okres to mi się to. przypo.mina, po.bił mnie itd chciałam się wygadać wtedy właśnie miała.m ok.res, próbowałam się wyrwać , krzyczała.m a on mi powi.edział ,, zamknij się suko" ale i tak krzyc.załam więc mnie bił potem już tak byłam pobita tak wszy.stko mnie bolało że .straciłam przytomność , on był normalny ale g.dy powiedziałam nie zamienił się w zwierze

Gość gość
wklejasz te fantazje w każdym topie spierdzielaj

Gość gość
masakrycznie nienawidze lata

Gość gość
nic nie czuje bo mam uszkodzone ciało i jest mi to obojętne. moglo by być + 60 c a ja w kozuchu i kaloszach i szaliku moge chodzić.

Gość gość
ja lubię lato, ale dzisiaj nie za dobrze się czuję i w ogóle upał w sesji nie jest fajny :O ale same w sobie upały mi nie przeszkadzaja

Gość gość
jak p***a w rui

Gość gość
jakbys panno mieszkala w kawalarce 29m to by ci sie oddechciało upałów

Gość gość
nie wyobrażam sobie wychodzić ale jestem g łodna i nie mogę się najeść nie wiem czy to stres czy upał

Gość gość
Dobrze się czuje byłam na rowerze potem na spacerze teraz tez bym poszła ale najdalej się truskawek i siła mi się chce po nich .