Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Problem duzy problem !!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam maly problem Od dawna kupuje na Ebay nigdy nic nie sprzedawalam,ale kupilam sobie buty nike na aukcji nowe.Okazaly sie za duze :( wiec wyladowaly w szafie na pol roku.Zaplacilam za buty 55 funtow,ostatnio robilam porzadki w szafie i postanowilam,ze je sprzedam.Wlasnie na ebay wystawilam za 35 funtow juz z wliczona przesylka,bo chcialam sie ich szybko pozbyc.Wystawilam tez kilka innych nie noszonych ubran na raz.Wystawilam aukcje i doslownie po 1 godzinie ktos kupil te buty wystlalam je 1 klasa doszly na drugi dzien.Tak,ze tanio i szybko ,ale dzis napisal mi kupujacy,ze buty smierdza papierosami :O za chwile napisal,ze on nie jest pewny czy smierdza papierosami czy czyms innym,ale ,ze smierdza.Dodam,ze nie pale :O Aha i zaznaczylam opcje ,ze nie ma mozliwosci zwrotku ,bo nie dosc,ze tak tanio sprzedalam to jeszcze wydalam piec funtow na przesylke i nie chce zwrotow.Co mam teraz zrobic.Wkurzylam sie ,bo buty na 100 % nie smierdza a koles krec***ewnie ,bo mu za duze albo za male a wie ,ze nie ma mozliwosci zwrotu i pewnie da mi negatywa.Od razu napisze do ebay mozliwe,ze mi go anuluja,ale chodzi o tego czlowieka nie mam pojecia co mam mu napisac ,zeby mi tego negatywa nie dawal? kto ma jakis pomysl ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować