Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2015 Witam Mam maly problem Od dawna kupuje na Ebay nigdy nic nie sprzedawalam,ale kupilam sobie buty nike na aukcji nowe.Okazaly sie za duze :( wiec wyladowaly w szafie na pol roku.Zaplacilam za buty 55 funtow,ostatnio robilam porzadki w szafie i postanowilam,ze je sprzedam.Wlasnie na ebay wystawilam za 35 funtow juz z wliczona przesylka,bo chcialam sie ich szybko pozbyc.Wystawilam tez kilka innych nie noszonych ubran na raz.Wystawilam aukcje i doslownie po 1 godzinie ktos kupil te buty wystlalam je 1 klasa doszly na drugi dzien.Tak,ze tanio i szybko ,ale dzis napisal mi kupujacy,ze buty smierdza papierosami :O za chwile napisal,ze on nie jest pewny czy smierdza papierosami czy czyms innym,ale ,ze smierdza.Dodam,ze nie pale :O Aha i zaznaczylam opcje ,ze nie ma mozliwosci zwrotku ,bo nie dosc,ze tak tanio sprzedalam to jeszcze wydalam piec funtow na przesylke i nie chce zwrotow.Co mam teraz zrobic.Wkurzylam sie ,bo buty na 100 % nie smierdza a koles krec***ewnie ,bo mu za duze albo za male a wie ,ze nie ma mozliwosci zwrotu i pewnie da mi negatywa.Od razu napisze do ebay mozliwe,ze mi go anuluja,ale chodzi o tego czlowieka nie mam pojecia co mam mu napisac ,zeby mi tego negatywa nie dawal? kto ma jakis pomysl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach