Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny kochanek

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zaczne moze od tego ze znamy siepare mies. Miedzy nami byl tylko seks no ale zakochalam sie. Niewazne nie o mnie tu chodzi. On powiedzial ze moge ulozyc sobie z kims zycie. Ja mu mowilam ze sie zakochalam i nikt inny mnie nie obchodzi. On mowil ze zmarnuje sobie zycie. Tak mijaly miesiace on nadal byl takiego zdania. Lecz nagle pojawil sie w moim zyciu pewien chlopak. Bardzo go polubilam. Moj kochanek wiedzial o nim. Na poczatku troche wyolbrzymialam wszystko aby byl zazdrosny. Wiem ze to nie jest typ zazdrosnika. Zawsze" niby" sie cieszyl gdy kogos poznawal i jakby..hmm dopingowal? Pojechalam z tym chlopakiem na pare dni milo spedzic czas nad woda. A tu nagle moj kochanek sie odzywa i jakies dziwne akcje zaczyna mi robic. Teksty typu masz czas? Moze w czyms wam przeszkadzam? Bawciesie dobrze. Po czym ja napisalam omi to do nidzieli a on wlasnie widac jak chcesz pisac ze sie zegnasz pa. Nie bede wam przeszkadzal... nie chce mi buziakow przez smsa pisac i stal sie opryskliwy. Nie widzielismy sie troszke czasu i akurat w ten dzien gdy ja wyjezdzalam ztym chlooakiem on mial wolne ;) i wielkie fochy bo nie poszlam do niego. :/ Jak myslicie co mu jest? Nigdy taki nie byl

Gość gość
Pies ogrodnika, ot co :)