Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Pań. Co byście wybrały?

Polecane posty

Gość gość

Którego mężczyznę byście wybrały? 1. Ciapowaty nie zbyt przystojny 30-latek z własnym mieszkaniem, praca od lat ta sama za 1200 zl. Maloambitny, bez studiów i planów. Nie chce się rozwijać, iść do przodu, wiec się cofa. Nie potrafi gotować ani sprzątać. Dobry ojciec, wspanialy mąż. Nie ma dla niego znaczenia kasa i wygląd. Nie patrzy na kolejny waleczek tłuszczu u swojej kobiety. Troskliwy, kochany, dba o rodzinę, na wszystko się zgadza, Nie pije alkoholu, Nie ma kolegów, często chce się przytulać i kochać. Marzy o dużej rodzinie. 2. Przystojny, dobrze zarabiający 23-latek. Mieszkający u rodziców, ambitny, pewny siebie, posiadający własne zdanie. Żadnej pracy się nie boi, studiuje, chce jeszcze lepiej zarabiać. Dobrze gotuje, jest zabawny, towarzyski, pomysłowy, kreatywny, ciekawy świata. Obrazalski, za dużo pracuje, ma mało czasu, nie zgadza się na kompromisy. Często wychodzi z kolegami na piwo. Nieczuly, tak zmęczony po pracy ze nie ma ochoty na seks, za młody na ojca, niedojrzaly, z marzeniami o samochodzie, motorze... Nie zbyt troskliwy o innych. Proszę o komentarz

Gość gość
a ile Ty masz lat?

Gość gość
Mam 22. Ale pytam żeby wiedzieć na co zwracacie uwagę u faceta

Gość gość
tego 1 co Ci po tym 2, jak nie bedzie mial czasu , nie bedzie chcial seksu, dzieci. facet, ktoremu zalezy na kobiecie, rodzinie, to skarb ;-) a czujesz cos do nich?

Gość gość
Po moim opisie też wybralabym 1. Ale to nie takie proste. 1 jest też cwaniakiem co mnie denerwuje. Jest w nim coś co mnie drażni. Wiem ze jest dobry. Chciałabym żeby znalazł tak dobra kobiete. kocha mnie, a z 2 mam mieć dziecko właśnie... Nie wiem co robić. 1 wie o ciąży a pomimo tego chce być ze mną i wychować dziecko...

Gość gość
a ty juz wiesz ze na stałe wybierasz faceta ? co lubisz ryzyko faceta niedojrzałego ??czy osiąść w domu założyć rodzinę ? czy szukać dalej ?

Gość gość
wolalabym byc sama niz z ktoryms z nich

Gość gość
Lubię ryzyko ale lubię też być adorowana, kochana. Widzieć ze jestem dla kogoś ważna. W sumie też najlepiej być sama. Ale mam mieć dziecko które musi mieć ojca

Gość gość
nie wiem co bym wybrała bo tak głupi temat i tak opisujesz tych kolesi jakbyś ich znala, a przeciez nie wiesz co tam naprawdę im w glowie siedzi. Pozory mylą

Gość gość
No to może macie większe doświadczenie i podpowiecie

Gość gość
Bedzie mialo ojca nawet jesli z nim nie bedziesz. Ten drugi jest biologicznym ojcem, ale jest tez jeszcze mlody. Za kilka lat pewnie troche dojrzeje do rodzicielstwa, a moze i zwiazku. Ja bym na razie kopnela jednego i drugiego w d**e i obserwowala sytuacje przez jakis czas.

Gość gość
Póki co tak jest. Ale i jeden i drugi oczekuje ze wybiorę jego i obaj chca jak najszybciej żebym zakończyła sytuację z tym drugim

Gość gość
Moge obserwawac sytuacje i co powinnam zaobserwować? Po jakich zachowaniach wybrać odpowiedniego faceta?