Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popłakana w busie

Popłakałam się dzisiaj w autokarze Polskiego Busa

Polecane posty

Gość popłakana w busie

Popłakałam się, kiedy toaleta w autokarze okazała się być czysta i pachnąca, a pani serwisantka chwilę wcześniej przyniosła darmowe napoje i herbatniki, ponieważ przypomniało mi się jak za dzieciaka jechałam z matką na wycieczkę i nie wolno mi było w czasie jazdy niczego zjeść, żeby panu kierowcy nie nakruszyć, ani wypić, żeby nie chciało mi się siku, nie mówiąc o korzystaniu z toalety, bo to ogromny problem logistyczny dla matki z dzieckiem. Siusiałam w kabinie i płakałam dobre 5 minut ;(

Dobra reklama :D. x Nie lubię spamerów, ale Ty napisałaś to z wdziękiem :). x Kumpel też chwali sobie wasze autobusy. x Moglibyście tylko nie przesadzać tak z klimatyzacją :). x Ps. Kumpel nie korzysta z Waszego WC, bo... nie mieści się w nim :(.

Gość gość
to fakt...zimno w tych autokarach jak w lodówce :O

Gość gość
jaka pani serwisantka?? wyżarłas komuś ciacha i się cieszysz :classic_cool:

Gość gość
a mi się WC nie podoba jak jechałam do Berlina, to był zapchany.. strach pomyśleć, co by było, gdyby ktoś coś grubszego robił.. jak wracaliśmy, to z kolei z niego jechało, bardzo mocno potem ktos wylał dużo jakiegoś środka i było lepiej ALE.. dbajcie o toalety!

Gość gość
jeszcze nigdy żadna pani nie częstowała mnie ciastkami w polskim busie, a jeżdżę często

Gość gość
Myslałam, ze się popłakałaś, bo ludzie śmierdzieli, albo dlatego że widziałaś Polaków w skarpetkach i sandałach lub klapkach.

Gość gość
Może chodzi o tę bułkę i napój przy wejściu.

Gość popłakana w busie
Jechałam dziś na trasie wro-krk, wte i nazad, naprawdę ;( W ten sposób stałam się posiadaczką dwóch paczuszek herbatników firmy Jutrzenka! :)

Gość gość
no to na trasie Warszawa - Toruń nie ma ani herbatniczków, ani bułek, ani napojów przy wejściu (chyba że w ciągu 2 miesięcy się coś zmieniło)

Bo to chyba zależy od biletu jaki się kupi. Te z poczęstunkiem mają inną cenę :)

Gość gość
Na trasie Warszawa- Rzeszów też nie ma herbatników w polskim busie... Sa natomiast w firmie Neobus i darmowa woda mineralna, automat do kawy i herbaty też, mają dużo lepsze autokary od polskiegobusa, ale pewnie ich nie znacie bo one mają ograniczone kursy, Głównie Warszawa-Podkarpacie, albo Wrocław-Podkarpacie. Ale Polski bus ma wygodne siedzenia i jest w miare czysto to przynajmniej tyle, no i tanio

Gość popłakana w busie
Poczęstunek nie był zróżnicowany względem ceny biletu :P Wiem, bo zapłaciłam za bilet o 2 złote więcej od przeważającej większości, która kupowała przez internet i nie dostałam więcej herbatników ;( Ekspresu nie mają, stewardessa chodziła z wrzątkiem i zalewała kubki, o zgrozo!